tisdag 16 augusti 2011

Förberedelse och mer Bo vital

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska åka till Dalarna och mina tvåändsstickade muddar är nu klara och ska förhoppningsvis förses med kavelfrans på lördag. Jag har också stickat en bit 20x40 cm som skulle filtas, men resultatet blev inte bra, så jag får nog köpa en bit på kursen.Just nu är det litet roligt för många som jag träffar säger "Jag har sett dig på stan". Det är givetvis bilden av mig som figurerar på flera ställen. Bo vital har satt ut broschyrställ med broschyrer och en stor bild av mig. Inuti finns 8 olika bilder av mig och här är prov på en av dem. Den observante kanske ser att jag här har på mig en "Buttercup" och på den tidigare bilden (framsidan av broschyren) har jag på mig min "February Lady Sweater" och en liten "Möbius" runt halsen. Kul tycker jag!


Tillägg:
Stort tack för gratulationer på födelsedagen och alla uppmuntrande kommentarer. Det värmer och betyder jättemycket för mig när tillvaron inte känns så lätt.

7 kommentarer:

 1. GRATTIS på födelsedagen.
  Jag borde kommit ihåg att du fyllde samma dag som min Emmy, men nästa år ska jag komma ihåg. :)

  SvaraRadera
 2. Får grattulera dig också i efterskott! Hon verkar vara en fena på att komma ihåg födelsedagar Rosenvanten! :)
  Tänk att jag har en blogg-kompis som håller på att vara en liten kändis!

  SvaraRadera
 3. Va´? Har du fyllt år Metta? GRATTIS! Både till åren och till att du ser så UNG ut! Du är jättefin på broschyren och BRA tycker jag att du gör reklam för stickat samtidigt :)
  Ha så fantastiskt kul på resan!
  Kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Kul med broschyren och jag håller med att du är fin i dina stickade saker! Ett Grattis från mig med, när jag nu blev påmind. Ha det så bra med stickningen!

  SvaraRadera
 5. Oh vad fin du är på broschyren! Måste vara roligt att få vara på framsidan.

  SvaraRadera
 6. Jag fick tag på en broschyr i torsdags, den ska jag spara.Hoppas ni får det bra till helgen.Vet åtminstone en från stan som kommer.

  SvaraRadera
 7. Har du fyllt år! Grattis! Önskar av hela mitt hjärta att ni kan komma fram till en lösning som känns bra för er båda. Kram till dig.

  SvaraRadera