onsdag 4 augusti 2010

Nu är det dags

Tidigt i morgon bitti åker Kine och jag tåg till Stockholm för vidarebefordran till Stickstämman på Väddö. Ser verkligen fram emot att få tillbringa några dagar i glada stickares sällskap. Skall försöka kombinera skön avkoppling med möjligheten att jag lär mig något nytt, som kan ge ny inspiration.

Har installerat KM för några dagars vistelse på Granens gästboende och Theddy har hämtats av KM:s brorsdotter. Har nästan packat färdigt. Det blir en ensam kväll med litet stickning, tv-tittande och tidigt i säng.

Här har annars rått sticktorka, men så lånade jag den underbara boken "Håndplagg til bunader og folkedrakter" och den gav mig litet inspiration. Några miniatyrvantar (5 cm) att sätta på nyckelringar blev det och ett par muddar, som jag tänker använda i höst på hundpromenaderna.Inspirerad av både Linda och Kine har jag stickat Tant Koftas bladmuddar i ett garn jag fick av Saltflingan för länge sedan och haft liggande, men tyckte det skulle passa perfekt nu. Mönstret kommer fram tydligare när jag "blockat" muddarna.

5 kommentarer:

 1. Hoppas att du får riktigt trevligt och fint väder på "stickmötet"

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du kommer iväg till stickstämman. Jag ska också lyckas anmäla mig till den någon gång. Ha det så trevligt! Så vackra blommor du har på din blogg!

  SvaraRadera
 3. Så fina saker du stickat! Ha så trevligt nu på stickstämman!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att jag inspirerat lite :)
  Hoppas ni får det jättebra på Stickstämman!! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Så roligt att fått träffa dig på Stickstämman - så roligt vi hade!

  SvaraRadera