tisdag 4 februari 2014

Stort tack!

Jättestort tack för alla värmande tankar och kommentarer jag fått på mitt förra inlägg. Vet att det finns många som läser min blogg, även om ni inte lämnar avtryck och kommenterar, men ni ska veta att ni betyder mycket för mig och att jag verkligen uppskattar att ha så många vänner både på nätet och irl.

Igår började behandlingen för KM på strålenheten i Linköping. Direkttransporten från bostaden till US och hem igen fungerade bra och han fick hjälp att hitta rätt eftersom jag inte kunde åka med. Var ju tvungen att fixa det sista inför husvisningen, som skulle ske kl 17. Överlät själva visningen till mäklaren och Laban och jag var hos en granne under tiden. Mäklaren hade tagit fram en jättefin broschyr med många bilder och övrig information. Allt gick bra, många var intresserade och ny visning ska ske i morgon. Området är attraktivt speciellt för barnfamiljer och eftersom det finns ett visst renoveringsbehov fanns det flera spekulanter. Många vill ju sätta sin egen prägel på sitt hus, kanske byta kök och kakla badrum, så då är vårt hus ett bra objekt.

Nu blir det en liten stickstund och jag fortsätter på hjärtefilten. Därefter blir det en tur till apoteket för att hämta ut tre olika sorter som KM ska använda för att skölja munnen under behandlingstiden. Det kommer att bli en tuff tid för honom, men vi får ta en dag i taget. På fredag ska vi tala med en dietist före behandlingen och då kommer jag att följa med honom.
3 kommentarer:

  1. Lycka till med husförsäljningen!

    SvaraRadera
  2. Skickar en styrkekram till er båda!!!

    SvaraRadera
  3. SÅ roligt att få träffa dig i dig i dag. Hoppas er hemresa gick bra. Sjäv sitter jag nu hemma hos sonen, mätt och belåten, och vilar benen. Skickar en kram till dig och önskar att det går bra med husförsäljning och flytt

    SvaraRadera