söndag 20 oktober 2013

Så trevligt vi har haft

För tredje gången har jag haft förmånen att delta i Risbrogäddornas Stickevent i Habo. Igår var det dags för Kine och mig att styra bilen mot Habo. Ett missförstånd gjorde att vi kom litet sent, men blev väl mottagna efter att vi förklarat att allt var OK med oss. Sedan var det bara att sätta igång att sticka.

En helt underbar helg har det varit med mycket prat och skratt, jättegod mat, inspiration, garn och stickning tillsammans med tidigare och nya vänner.
Härliga garner fanns att köpa både från Tant Koftas koffertar


 och Magasin Duett.


Vad jag köpte? Mönstret till sjalen "Den knubbige jonglören", som jag har som favorit på Ravelry, och två härvor Angorette från Tant Kofta i färgerna brunt och lila att sticka den av.  Ska bli spännande hur den blir!Sedan blev det ett brunt nystan och ett rostfärgat Jawoll. Här tillsammans med en härva entrådigt gult garn och ett nystan brun Kid silk. som fanns med i godispåsen.


Jag hade flera stickningar med men det blev ett par halvvantar i grått och lila som jag stickade på. En bra present till Tiffanys matte med tack för att de haft hand om Laban i två dagar. Det har gått bra och han har varit snäll.


 Avslutar med ett stort tack till Anna och Carin och deras familjer, som ordnat denna underbara helg för oss. Tack också till alla jag träffat och som gett mig inspiration och framförallt energi! Ett särskilt tack till Petra, Mia och Maria, som det var så trevligt att träffa irl.

9 kommentarer:

 1. Åh Metta, detsamma! Kram och hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera
 2. jag tänkte på er hela helgen och längtade en hel del också

  SvaraRadera
 3. Det var så roligt att träffa dig också!

  SvaraRadera
 4. Åh så avis man blir när man ser er alla stickerskor. Tittar o tittar på bilderna om man skulle känna igen nån och en tror jag nog jag känner igen, men de flesta vet man ju inte hur de ser ut bakom bloggen. Jag får nog ta mig i kragen och försöka mig på ett event nån gång för det ser verkligen jätte mysigt ut.
  Skönt att det gick bra med hundvakt också.

  SvaraRadera
 5. Detsamma Metta! Jag blev så glad av att träffa dig där!

  SvaraRadera
 6. Låter som en underbar helg. Blir lite avis ;)

  SvaraRadera
 7. Ja du, jag blev allt lite orolig när ni dröjde. Vilken tur att ni kom till slut, det är ju ett tag sedan sist. =)
  /kraaam

  SvaraRadera
 8. Ni är förlåtna för den sena ankomsten. =) Huvudsaken var ju att ni kom och vi fick umgås igen.
  /Anna

  SvaraRadera
 9. det var härligt att ses :)
  kraMyz

  SvaraRadera