tisdag 15 oktober 2013

Härlig lördagsstickning

I lördags var det dags för 43 damer från Hemstickan och Stickcafé i Norrköping att samlas till en heldag i SMHI:s matsal för att sticka, virka och inspireras.  Vi startade klockan 10 och många stannade kvar till sen eftermiddag. Själv fick jag bryta vid 15-tiden, då jag inte hade avlösning hela tiden för KM. Laban fick vara hos Tiffany och hennes matte och husse. Det gick mycket bra, så nu hoppas jag det går bra till helgen, då matte ska åka till stickeventet i Habo och Laban ska stanna hos Tiffany över natten. KM har idag startat sina 2 veckor på korttidsboendet.

En härlig dag blev det fylld av aktivitet, inspiration, prat, skratt och inte minst Annas goda mat, kaffe och hembakat. Mycket fanns också att köpa och klämma på. Wanja och Åsa från Stortorgets Handarbeten, Linda från Popsi och Inger från Linköping hade dukat upp flera bord med läckra garner, stickor och mönster. Mycket frestande, men eftersom jag bestämt att jag ska ha ett speciellt projekt som jag ska sticka för att "få" köpa nytt garn, blev det inget garnköp.

En ny sticklördag är planerad till våren, närmare bestämt lördagen den 24 april. Något att se fram emot!!!Närmast ser jag givetvis fram emot Stickeventet i Habo, som Kine och jag ska åka till på lördag. Ska bli så trevligt att återse flera som jag träffat tidigare och en del nya bekantskaper. Gäller att plocka fram vilka projekt som ska få följa med.
Just nu fortsätter jag sticka på en randig babykofta i blått, rött och vitt, som jag hoppas snart ska värma en liten kille. Kikar in på kvällens event på FB, som heter "Förkortat café" och handlar om förkortade varv.

5 kommentarer:

 1. Det där lät väldigt mysigt. Du får ta massor av kort i helgen och jag tror nog att en gotländska är där, inte jag dock men en annan bloggare. Ha det så trevligt

  SvaraRadera
 2. Nu ska jag packa min lilla väska och se vad jag får med i stickväg. Måste också komma på nya projekt så jag får med mig lite garn hem! Ser fram emot träffen i Habo!

  SvaraRadera
 3. Det där såg trevligt ut! Och lika trevligt har ni det säkert nu i helgen!

  SvaraRadera
 4. Så trevligt det var att möta dig lite hastigt på Anhörigmässan! Som en gammal god vän känns du fast det mest är här vi ses! Hoppas du har en skön helg i Habo!

  SvaraRadera