lördag 28 september 2013

Höst

Helt plötsligt har det blivit kyligt på hundpromenaderna och det är bara att konstatera att på tisdag är det redan oktober. Laban som är mycket frusen får ha sin cape på sig på morgonen och själv har jag tagit fram ett par halvvantar.

 Septembertemat i Vottealong 2013 är höst och så här blev mitt bidrag.


Här är länken till inslaget i Östnytt i onsdags. Jag var också med i ett inslag i "Sverige idag" samma dag. Har fått ett stort gensvar på min medverkan och det tackar jag så mycket för.


Det var dags att byta header till en höstbild från dagens hundpromenad.

Ha en bra fortsättning på veckoslutet!

6 kommentarer:

 1. Jag såg dig på tv och så kul det var att få en bild på dig.
  Här har det också blivit kallare, hösten kommer med stormsteg. Jag var på spinnträff på södra ön idag och satt just och beundrade alla vackra höstfärger när vi åkte hem, inte bara tråkigt med höst eller hur.

  SvaraRadera
 2. Förstår att Laban fryser så nyklippt som han är! Underbart väder idag, promenerade i Vrinneviskogen och njöt av höstens ankomst, så vackert! Såg inslaget i TV, mycket bra Metta!

  SvaraRadera
 3. Du gjorde dig bra på TV! Jag är stolt över att känna dig!

  SvaraRadera
 4. Ja nu är det höst vilket vi vill eller inte. Kan ändå tycka att det är lite skönt med dom mörka kvällarna. Man kan krypa in i soffhörnet, tända lite lamor och plocka fram stickningen. Inte så stressigt med rabatter som ska rensas och gräs som ska klippas! Varje årstid har sin tjusning!

  SvaraRadera
 5. Så fina höstvantar Metta! De påminner verkligen om alla olika färger man ser på träden nu.
  Och jag förstår att Laban tycker att det är lite kylslaget. I veckan hade vi hela -6,8 grader.... Usch, det känns för tidigt!
  Kram, jag hör av mig !

  SvaraRadera
 6. Tack så hjärtligt för grattiset!
  Vilka härliga vantar!

  SvaraRadera