fredag 16 augusti 2013

Födelsedagsvecka

Ja så kan man kalla den här veckan. Det började med KM:s födelsedag i söndags, som vi firade tillsammans med släkt och vänner med kaffe och tårta. Känns så härligt att flera av hans forna arbetskamrater fortfarande kommer och uppvaktar honom, trots att han varit pensionär i 21 år.
På onsdagen var det Labans tur som fyllde 11 år. Vår seniorhund som är full av liv och gärna leker med både bollar och andra leksaker. På måndag ska vi på en träff med andra hundar på nyöppnade Hundens Hus i Norrköping. Torsdagen den 22 augusti är det så dags för invigning av de nya lokalerna på Ljura. Det ser vi fram emot.
Idag har vi så firat min födelsedag med ett nytt kaffekalas. Jag har upptäckt att jag inte fyller år längre (dvs räknar antalet år), eftersom det bara är en siffra som inte säger något om mig. Däremot vill jag gärna träffa mina vänner i all enkelhet och då passar det bra när jag har födelsedag. En trevlig eftermiddag som vi fick tillbringa inomhus, då vädret var litet växlande.

En ny tankeställare fick jag idag, då en av mina vänner ringde och beklagade att hon inte kunde komma. I onsdags hade vi världens åskväder över området vi bor i. Såg blixt och hörde en knall, men reagerade inte så mycket ändå. Jag vet ju att man ska dra ut alla sladdar till tv, datorer och modem, men ibland har jag "fuskat" och tänkt att det inte händer i vårt område. Så fel jag haft. G, som bor alldeles nära mig, berättade att de fått både tv, dator och modem utslaget med alla problem det innebär och hos grannen hade telefonen brunnit. Hon var fortfarande skärrad och mådde inte bra. Vi får ta kaffet vet något annat tillfälle.

Nu är det dags för en liten hundpromenad med Laban och om en timma en stund golf från Solheim Cup. en bra bok som får avsluta denna födelsedag.

4 kommentarer:

 1. låter som en härlig kalasvecka :)
  grattis till er båda i efterskott!
  hu, stackars din vän, åska är inte att leka med :( bara ingen människa kom till skada iaf!
  kramar o kärlek

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till er alla så här lite i efterskott!
  Vädret har ju verkligen skiftat den senaste veckan, men regnar det så blir det ju mer sticktid i fåtöljen :)
  Trist det där med åsknedslaget! Vi som bor på landet vågar aldrig chansa, utan vi drar alltid ur allting. Annars skulle vi ha haft trasigt hela tiden nu när det har varit så mycket åskväder!
  Kram och ha så trevligt med Laban på Hundens Hus!
  Kram Marita

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig födelsedagsfika! Laban känner igen mig nu och det är jättekul!

  SvaraRadera
 4. Grattis till dig! Så härligt att Laban fick ett nytt hem hos er. Åskan, ja den ska man passa sig för.

  SvaraRadera