fredag 21 juni 2013

Midsommar

Dags att försöka få fart på bloggen igen. Det blev ett mycket längre uppehåll än jag tänkt mig, hela 6 veckor. Som vanligt vet jag inte vart tiden tar vägen, men många hundpromenader och stickning har fyllt mina dagar utöver det vanliga pysslet med hem och trädgård. En underbar känsla att ha en liten fyrbent familjemedlem igen, som verkligen funnit sig tillrätta i vårt hem. Allt har gått jättebra.
Vi har varit nyfikna på hur Laban och Tiffany skulle trivas tillsammans. Möten i samband med promenader har gått bra, men i förra veckan skulle jag gå ut med båda hundarna. Inga problem utan de gick lugnt på var sida om mig. Poserade villigt när jag skulle ta ett foto, men när jag kom hem visade det sig vara en videosnutt. (Lyckas tyvärr inte få in den här).
I måndags fick Laban vara med i Gubbens Trädgård på stickcafé. Mycket trevligt i solskenet.Här kommer bild på mina majvantar till Vottealong 2013 som jag stickat sedan sist.

Får återkomma med ett nytt inlägg när jag installerat min laptop, som varit på reparation. då jag närker att det inte går så bra med den gamla datorn. Nu ska Laban och jag åka till husse, som är på korttidsboendet.

Vill i alla fall passa på att önska alla

EN MYCKET TREVLIG MIDSOMMAR!

6 kommentarer:

 1. Finfina vantar!
  /Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en riktigt härlig midsommar! Ser fram mot att få läsa inlägg från dig igen. Vilken gullig hund du skaffat.

  SvaraRadera
 3. Ha en skön helg Metta! Hoppas att jag kan vara med på Gubbens på måndag, tror inte det blir golf då. Kram

  SvaraRadera
 4. Så jättefina vantar du har gjort! Och med sommarsverige-färger :)
  Och så kul att höra att det går så bra med Laban och att ni trivs med varann! Jag jobbar den här och två veckor till, så det dröjer lite tills jag har semester. Men kanske kan vi ses ändå efter jobbet någon dag. Jag kan väl höra av mig när jag ser hur det går här lite?
  Kram och ha det så bra! Marita

  SvaraRadera
 5. Hoppas du/ni själva hade en fin midsommar. Här var huset fullt och det var så mysigt att få umgås med dom små. Föräldrarna överraskade oss ordentligt helgen innan. Nu har vi besök av andra ungdomar och bara två arbetsdagar kvar till semester. Ha det gott!

  SvaraRadera