söndag 12 maj 2013

Vecka 19

Nu har Laban bott i sitt nya hem i två veckor och han verkar mycket harmonisk.Vi gör härliga promenader i omgivningarna, där han gillar att utforska vår lilla skog. Dessutom tycker han det är trevligt att träffa nya hundar - en del som han gillar och andra han inte bryr sig om utan bara går förbi. I morse träffade vi gulliga Alice och Molly och en dag promenerade vi tillsammans med Chato.


I fredags var vi på kalas hos KM:s brorsdotter och där träffade vi Zorro och hans matte K. Det gick ganska bra, men Zorro ville helst vara i sin mattes knä, men det gick bättre ute  på gatan.


 
Skönast är det nog att komma hem och få ligga på gräsmattan framför huset, framförallt om jag sitter bredvid och stickar eller läser.


Laban tycker inte om att vara ensam hemma, då "ylar" han. Däremot går det bra att lämna honom en liten stund i bilen, om det inte är för soligt och varmt. Det har varit litet besvärligt den här veckan då KM ligger på Vrinnevisjukhuset sedan i tisdags.  Jag har fått hjälp av två väninnor som tagit hand om Laban när jag varit på sjukbesök. Nu måste jag lämna honom en stund, då det är för varmt att sitta i bilen. Hoppas det ska gå bra :) och att KM snart får komma hem.

8 kommentarer:

 1. Så härlig han verkar Laban! Måste snart komma och hälsa på er!

  SvaraRadera
 2. Så härligt att det går så bra!
  Det är ju inte alltid det allra enklaste att omplacera "gamlingar" men han verkar ju vara en synnerligen go' typ:)
  (Och så är jag alltid lika glad att läsa om att även äldre hundar faktiskt KAN få nya hem! Att inte alla bara ska ha unga/valpar. Stor eloge till dig!)

  SvaraRadera
 3. åh va kul med en ny vovve, stort grattis och lycka till

  SvaraRadera
 4. Så skönt att det verkar gå så bra med Laban hemma hos er!
  Jag förstår att det är härligt med lite liv och rörelse av en fyrbent igen :)
  Tråkigt att höra att din man är på sjukhuset Metta. Jag hoppas att allt ska gå bra och att han snart får komma hem igen!

  SvaraRadera
 5. Förstår att Laban stortrivs hos dig och vad kul det måste vara att ha sällskap när du sitter och stickar. ;-)

  SvaraRadera
 6. Så glad jag blir att du fått en ny hund och att det går så bra. Själv har jag hämtat en valp samma dag du fick Laban. Det är samma blandning som Ines men Bella är vit och brun. Det går bra nu men det var jobbigt i början och ett tag undrade jag vad jag gjort eftersom Ines var så avis och avskydde valpen. Men nu är de bästisar och Ines har sådant tålamod. Lycka till nu framöver.
  Kram från Rosenvante

  SvaraRadera
 7. Verkar som att ni fått det bra tillsammans! Glad för din/er skull att det gått bra. Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. I am regular visitor, how are you everybody?
  This paragraph posted at this web site is truly fastidious.


  my website :: Dragon City Cheat Engine

  SvaraRadera