onsdag 7 november 2012

Tiden går så fort

Kan inte fatta att det redan är den 7 november idag. Tycker tiden springer iväg alldeles för fort samtidigt som det känns tungt att vädret varit grått och trist. På förmiddagen idag sken solen och det behövs så litet för att allt ska kännas bättre. Var på träff med anhöriggruppen på Granen och det hjälper också att få prata av sig en stund.

I morgon är jag inbjuden av Hälsans nya verktyg till "En dag i skapandets tecken" på Konsert & Kongress i Linköping. Jag ska berätta om mina båda liv som jag brukar kalla det - dels mitt liv som anhörigvårdare och dels mitt liv på nätet. Rubriken på mitt anförande heter "Så hjälper tekniken mig som anhörigvårdare" och kommer att handla om bloggen, Facebook och alla vänner jag fått på nätet under mer än 5 år som bloggare.


Har alldeles glömt att visa den lilla babykoftan, som nu är på väg till Juliette i Holland. Jag stickade en liten hjälmmössa som också finns med i paketet. Jag tror det blir en riktig överraskning och hoppas det kommer att passa den lilla flickan.

Den 16 - 18 november är det julmarknad i vårt församlingshem i Styrstad. Eftersom KM är på Lennings den helgen kommer jag att delta, men det blir troligen sista året. Det är ganska kämpigt att vara där tre dagar utan avlösning. Dessutom måste man ju ha litet att sälja också och jag gillar inte att massproducera. Det blir oftast inte så mycket på mitt bord, men några kassar, kuddar och vantar har jag på gång och väntar på att bli färdiga.

6 kommentarer:

 1. Tiden går verkligen fort. Vad trevligt att du får komma och berätta om dina liv. Du måste ju ha mycken erfarenhet av allt möjligt.
  Din lilla kofta är ju så söt! Vi hade hantverksförsäljning i lördags, men det gick inte lika bra som förra året. Det verkar som det blir svårare att dra publik till såna tillställningar. Vi ska vara med på julskyltningen och försöka sälja lite också.
  Men då är det väl mest lotter som gäller.
  Ha det så bra. Kram från Mona

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du uppmärksammas och hoppas du kan inspirera andra att internetvärlden kan inspirera och ge så mycket tillbaka.
  Så fin present du skickat till Holland!

  SvaraRadera
 3. Så gulligt koftan och mössan blev Metta! Oh, så sött!
  Det är klart att hon kommer att bli så glad över presenten:)
  Visst går det fort. Jag räknade t i dag att det bara är 6 veckor till jul! Oj oj...
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 4. Jättesöt kofta och mössa! Håller tummarna för dig så det blir en bra dag i morgon! Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas du hade en fin dag i Linköping. Jättesöt liten kofta du stickat.

  SvaraRadera
 6. Underbar present till Holland.
  Sköt om dig Metta, och ta inte "ut dig", som
  vi säger. Jag ska komma och titta på Styrsdags
  marknaden, om det inte blir snö-storm. Kram./Ella.

  SvaraRadera