måndag 22 oktober 2012

En stickhelg i Habo

Är fortfarande helt uppfylld av en fantastisk helg som Marita och jag tillbringat hos Risbrogäddorna på årets stickevent. Så trevligt vi har haft tillsammans med ett drygt 40-tal stickentusiaster - både gamla och nya bekantskaper. God mat, mycket prat och skratt, inspiration och trevlig samvaro - vad kan man mer önska? En "godispåse"  med garn och sjalmönster från Garnshopen Astrid delades ut till alla. Dessutom fanns det härliga garner att köpa, men just nu har jag både fullt med garn och stickprojekt på gång, så jag motstod frestelsen, men det var inte lätt. Visar bilder med garn (Kiwi) och inspiration från mormor Elin - en garnaffär i Växjö.Här lyser flitens lampa. Så här såg det ut mest hela tiden.


Stort tack till Anna och Carin för Er entusiasm och det fantastiska arbete Ni lägger ner för att vi ska få träffa Er och alla andra trevliga stickvänner i Habo! Vi ses nästa år igen! 
Tack också till Marita för en trevlig och säker bilresa, trots att vi hade både ösregn på resan till Habo och dimma  på hemresan. Du var jätteduktig!!!

7 kommentarer:

 1. Tack själv Metta!
  Det var jätteroligt att vi kunde komma dit i helgen och bara få sticka, sticka sticka! Verkligen roligt att träffa så många som har precis samma intresse som man själv!
  Ha en fin-fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få vara med på detta! Förstår att ni njöt. Vad duktig du var som inte föll för frestelsen att handla garn. Det brukar vara svårt att motstå när man ser allt vackert. Kram

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du kunde komma i år också och visst hade vi det underbart! Det kan ju inte bli annat med så många fantastiska kvinnor med ett gemensamt intresse.
  Välkommen tillbaks nästa år!
  /kraaaam
  ps. Det var roligt att få se vantarna IRL.

  SvaraRadera
 4. Så trevligt det låter! En riktig må bra helg. Läste om det förra året och började redan då fundera på hur och om man skulle kunna komma med dit. Låter så roligt och det är överkomligt långt borta. Hur gör man? Var får man veta när det är?
  Må gott!

  SvaraRadera
 5. Tack för i helgen, hoppas vi ses snart igen

  SvaraRadera
 6. Ja efter en sån här helg går man bara och myser, vi ses nästa år Mette!
  Och under tiden chattar vi hos kofthäxorna.
  Carina

  SvaraRadera
 7. Visst hade vi det trevligt! Jag kan inte sluta tänka på den fina nätta koftan du hade på dej...den va så fin!

  SvaraRadera