söndag 18 november 2012

Julmarknad i tre dagar

Känner mig litet trött efter tre dagars julmarknad på Styrstadgården. En strid ström av besökare mest hela tiden, vilket innebär mycket prat och tiden har gått fort. Det visar sig att det är 16 gånger jag varit med på Styrstadgården, men nu har jag bestämt mig för att det var sista gången  för mig, trots att det är 20-årsjubileum nästa år. I år hade jag sytt några enkla kassar och flera grytlappar, men vad händer då? Inte en enda grytlapp och ingen kasse såld. Tre par vantar, några handledsvärmare och två kuddar med kattmotiv var några saker som hittade nya ägare och jag får vara helt nöjd med försäljningen. Konkurrensen har blivit så stor under senare år,  bl.a. har antalet julmarknader ökat för varje år samtidigt som det är många som stickar och handarbetar idag jämfört med när jag började vara med på julmarknader på  90-talet. Nedanstående bilder tagna innan vi öppnade i fredags och besökarna hade kommit :-)  (Måste ändra datum i kameran då datumet givetvis ska vara 2012/11/16).


Ikväll ska jag bara ta det lugnt, men i morgon ska jag passa på att besöka två stickcaféer, både på eftermiddagen och på kvällen. I morgon måste jag också köpa pärlor till ett par handledsvärmare, som jag har beställning på.

3 kommentarer:

 1. Du ser i alla fall ut att ha haft varmt och skönt.Själv var jag några timmar på Ekenäs julmarknad och fy vad frusen jag var resten av dagen.Hade inte gått där så länge om det inte varit så att min mamma var där, hade åkt en bussresa från Öland och de hade gott om tid på sig där.

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint du har på bordet! Så flitig du har varit!
  Jag förstår att det är svårt att veta vad det är som ska "gå" bäst.
  Hoppas att du hade trevligt på stickcaféerna och att du även har hunnit att ta igen dig lite :)
  Kramar Marita

  SvaraRadera
 3. var rädd om dig och ha en underbar adventshelg

  SvaraRadera