söndag 7 oktober 2012

Söndagsförmiddag i oktober

Just nu lyser solen men mörka moln tornar upp sig och väderrapporten antyder att det kommer att regna framåt dagen. Passade på att ta ett foto av grannens Rönnsumak (Rhus typhina)för att byta ut min header.så den passar bättre till årstiden. Den är så vacker nu i sina höstfärger och jag ser den genom mitt köksfönster.

I fredags besökte jag Granens Aktivitetscenter för att titta på en specialkomponerad teater- och sångföreställning av "Emil i Lönneberga". Det var Granens sångkör som tillsammans med aktivitetens personal uppträdde och gjorde en uppskattad föreställning i tidstypiska kläder. Ida spelades dock av Maja, som går i sångklass i Navestad. Litet svårt att. fota men här kommer några bilder.Pigan Lina hade fått låna en av mina sjalar och den klädde henne bra.Kaffe och hembakat bröd ingick i biljetten tillsammans med speciella Emil-servietter.


Tack Inger, övriga uppträdande och sångkören för ett mycket trevligt initiativ, som jag hoppas följs av flera.

Idag är det en extra tung dag, eftersom det gått ett år utan Theddy. Vi saknar honom jättemycket och det kanske börjar bli dags att söka efter en ny hund, som ska förgylla vår tillvaro.

4 kommentarer:

 1. Fint engagemang av personalen - musik går alltid "hem" hos alla.

  Förstår att du saknar pälskligen - han gav säkert er mycken kärlek. Det måste ändå kännas skönt att ni börjat tänka på att skaffa hund igen. Har du funderat på ras?

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Trevligt arrangemang! Man behöver inte vara barn för att uppskatta Emil. Din sjal var verkligen vacker, både färg och mönster.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket kul initiativ! Å din sjal är ju jättefin och gjorde säkert bra i från sig i pjäsen!
  Försår att det är tomt efter Theddy! HAr du funderat på att söka efter en omplacering för att slippa valpåret? Kolla med uppfödare av nån ras du kan tänka dig, ibland ringer köpare dem som inte kan behålla hunden pga ändrade familjeförhållanden och uppfödare omplacerar tikar som inte går ha i avel. Jag hoppas verkligen du hittar en ny hjärtevän!

  SvaraRadera
 4. Nästan lite för fin sjal för en piga.

  SvaraRadera