fredag 12 oktober 2012

Härlig höstdag

Måste erkänna att jag inte gillar hösten, men idag har det varit ett undantag. Efter att ha drabbats av en dunderförkylning i måndags kväll har jag inte varit utanför dörren, utom för att hämta tidning och post, på tre dagar. Har haft huvudvärk, rinnsnuva, förhöjd temp och en allmän olustkänsla. Inget kul alls, men samtidigt var det skönt att KM inte varit hem, så jag bara fått ta det lugnt och försöka tillfriskna. I morse kändes det litet bättre, vilket var tur eftersom jag skulle gå ut med Tiffany både på morgonen och eftermiddagen. Däremellan skulle KM skjutsas från Lennings till Hörcentralen på Vrinnevisjukhuset för uppföljning av sina hörapparater. En blick på termometern visade att vi haft första frostnatten och att det  var +0,9 grader. Varmt klädd blev det en riktigt skön morgonpromenad. Besöket hos audionomen gick mycket bra och jag hoppas att KM:s hörapparater ska fungera nu.
Dagens bästa blev eftermiddagspromenaden med Tiffany. Hon blir så glad när jag hämtar henne och hon tycks uppskatta våra promenader. Solen sken och träd och buskar lyste i sina underbara höstfärger. Plötsligt kände jag att hösten kan vara ganska underbar. Idag kändes det verkligen som en riktig brittsommardag.

4 kommentarer:

 1. Vilken osis med förkylningen, men det är väl såna tider nu. Det är många som börjar bli lite småkrassliga tycker jag.
  Visst har det varit härligt väder idag! en jobbarkompis och jag tog en promenad i solen på lunchen och det var härligt!
  Hoppas nu att förkylningen ger sig, så att du blir bra tills nästa helg. Jag hör av mig i nästa vecka, så får vi pratas vid om tider och så :)
  Kram och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Jag saknade dig på gårdagens stick-cafe.
  Får se hur det blir nästa vecka. Kram och krya på dig./Ella.

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt skönt med en höstsolskenspromenad imorse. Vi hade också frost imorse.
  Hoppas du blir av med förkylningen under helgen.

  SvaraRadera
 4. Visst är det så att även hösten kan ha sina ljusa sidor, men jag tycker det känns jobbigare med höst för varje år som går.

  SvaraRadera