tisdag 17 juli 2012

En stund i solen

Den här sommaren får man verkligen vara glad om man lyckas pricka in ett kärt möte en dag när solen skiner. Idag hade jag stämt träff i Gubbens Trädgård med kära bloggvännen Marita, som har bloggen Maritas Maskor. Förra sommaren träffades vi i Söderköping och den här gången var det dags för Marita att komma till Norrköping. Speciellt roligt var det att få visa hennes vår lilla oas vid Strömmen, eftersom hon aldrig varit där tidigare. Det blev en trevlig stund i solen med kaffe och Saltängsbulle, mycket prat och litet stickning. Det är fantastiskt hur snabbt ett par timmar går och nu har vi bestämt att det inte får dröja ett helt år till nästa träff.Tack Marita för senast och sänder dig en stor kram!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att få träffa en bloggvän på riktigt! Och mysigt ser det ut där ni är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det trevligt att få träffas på riktigt. Jag ser fram emot den dagen vi får träffas. Vi missade ju varandra den gången på syfestivalen.

   Radera
 2. Roligt namn på trädgården! Klokt att ta vara på dagen. Själv städade jag i syrummet, det känns otroligt bra att det blev gjort!:-)) Blir det något broderande för dig under sommaren?
  Blir lite för lite av det för min del.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trädgården ligger i kvarteret Gubben, därav det roliga namnet. I sommar gäller det att ta vara på den lilla sol som finns, så tyvärr får syrummet vänta. Något broderande blir det inte heller, då energin inte tycks räcka till, men hoppet finns fortfarande att jag ska komma igång:-)

   Radera
 3. Tack själv Metta!
  Vilken tur vi hade med vädret! Det var verkligen en grön oas att sitta och prata och sticka i.
  Att dessutom få en kopp kaffe och en Saltängsbulle till var inte dumt!
  Det får vi göra om snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst måste vi träffas snart igen för en prat- och stickstund:-)

   Radera