söndag 15 april 2012

En bra vecka

Tack for alla fina kommentarer! De värmer. Så har det gått en vecka och idag är det redan den 15 april. KM har varit hemma fyra veckor och på tisdag är det dags för nästa tvåveckorsperiod på Lennings. Vart har tiden tagit vägen? Ett riktigt aprilväder har vi haft, men som tur är ingen snö. Idag skiner solen och det är +8 grader, ingen blåst så det blir kanske en promenad på eftermiddagen.
Det mest spännande under veckan har varit att få "låna" en hund. L, matte till Tiffany, som var en av Theddys "vänner", ringde i tisdags och undrade om jag kunde gå ut med Tiffany några gånger. Så glad jag blev! Har verkligen saknat hundpromenaderna. Tiffany är en eurasier, mycket snäll och vi hade så trevligt tillsammans. Första dagen skulle hon testa mig och bestämde hela tiden vilken väg vi skulle gå. Hennes matte skrattade när jag berättade det, då vi gått på ställen där de aldrig brukade gå. Jag blev tydligen godkänd för de andra dagarna var det jag som fick styra henne. Dag 2 hade jag med kameran och hon fick posera för mig.Som tack fick jag en underbar rosbukett.


Till sockprojektet har jag valt att sticka Butterflies. Hittade ett nystan orange Arwetta, som jag fått av My i Habo, och kombinerar det med ett halvt nystan Noro sockgarn, som jag fick från Canada redan 2008.Ha en bra fortsättning på söndagen!

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig hund du fick låna, det blir liksom roligare att promenera med en hund. Snällt att ge dig fina blommor också.
  Hoppas du får en fin vecka som kommer.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du fick ha hund igen! Vi ska få ha katten Sture en vecka nu igen. Det är roligt att ha honom ibland. Men han kommer och hälsar på när vi är ute annars också.
  Sockorna har så fina färger!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att du blev glad åt att ha Tiffany på promenaden! Det är speciellt med djur. Lilla katten Flingan har bott hos oss nu sedan förra söndagen och är riktigt hemmastadd. Hon följer mig som en skugga och tyvärr måste jag säga att hon blir hämtad tillbaka till barnbarnen i morgon. Jag får ju då förstås sova hela nätterna utan kattkrafs men det har varit roligt det också. Kram, Kine

  SvaraRadera
 4. Va kul att du fick "låna" en hund! du kanske skulle bli dagmatte? Sockarna ser spännande ut!

  SvaraRadera
 5. måste vara underbart att få lite hundhår igen, sockarna blir ett mästerverk

  SvaraRadera
 6. Åh så skönt att det verkar fungera bra för KM och att du har blivit extramatte ;-))

  de där sockorna blir fina!

  SvaraRadera
 7. Var här igår och skrev en väldigt lång kommentar och så bara dog min blogg och jag kunde inte göra nått. Så nu hoppas jag verkligen allt går som det ska.
  Förra veckan såg jag en annons på en liten vit tik som var 1,5år och som behövde ett nytt hem, då tänkte jag direkt på dig eftersom det inte var så långt bort från er. Jag hade själv velat ha den men jag vågar inte chansa på att det fungerar med 2 hundar på jobbet.
  Men då är det ju kul att få läsa att du får låna hund i stället så du får lite sköna promenader med kul sällskap.
  Jag hade även missat din underbara kofta, vilket jobb du lagt ner och så fin den blev. En riktigt finkofta med andra ord. Sen har du stickat så fina vantar efter en underbar desinger, jag har minsann sett hennes verk och jag har också stickat hennes Uppsala vante, hon är verkligen duktig. Lycka till nu med sockorna, som du valt så fina färger till.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Har tänkt på dig och dina hundpromenader och hade tänkt skriva till dig om att du kanske kunde "låna" en hund och gå ut och gå med. OCH så har du fått gjort det. :-)
  Vad glad jag blev.
  Hoppas att du och vovven får promenera tillsammans fler gånger.
  Ha en fortsatt skön måndag!!!

  SvaraRadera
 9. myz med hundpromenad, söt vovvo!
  skoj att "mitt" garn kommer till användning, ska bli spännande att se de färdiga strumporna :)
  saknar dig,
  kraMyz

  SvaraRadera