söndag 22 april 2012

Gråväder

För att råda bot mot lördagens gråväder och få en känsla av vår och sommar styrde min blomsterälskande väninna A-M och jag färden till Wibrant/Rockdala, som ordnade mingel/öppet hus i sina växthus. Helt underbart när man kliver in genom dörren och möts av en fantastisk färgprakt av fuchsior och pelargoner. Trevliga samtal med fuchsiaexperten Kenneth Nilsson och andra blomsterentusiaster. Fyra fuchsiasticklingar fick följa med mig hem och vi avslutade med kaffe och morotskaka, som smakade mycket gott. En trevlig utflykt trots det gråa vädret och som tur var slapp vi regn.


På eftermiddagen besökte jag KM, som är på växelboende på Lennings nu. Vi firade 53-årig bröllopsdag igår med en kopp kaffe och kaka. Vi får fira bättre till Valborg när han är hemma igen.

Önskar mina läsare en trevlig söndagseftermiddag!

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni har haft!
  Jag har aldrig varit där, men jag har hört att det ska vara väldigt mycket fint där. Mamman till en kompis till ena sonen är väldigt insatt i olika pelargoner och jag har fått en stickling på någon lite ovanligare sort, som jag har på tillväxt i köket än så länge. Det ska bli kul att se hur den blir sen.
  Det skulle vara jättekul om vi kan få till det och ses. snart ska det väl förhoppningsvis bli lite roligare väder, så att man får lite energi igen.
  Gratulerar också till alla 53 åren!
  Kram Marita

  SvaraRadera
 2. Ja en annan årstid är på gång och med den vackra blommor.Jag önskar dig allt väl och gratter dig och din man på 53-årig bröllopsdag.

  SvaraRadera
 3. Grattis till 53 år! Vilka härliga blommor ni sett, jag väntar lite med att sätta ut pelargonerna - det är ju inte så varmt på nätterna än.
  Ha en skön söndag så ses vi kanske imorgon!

  SvaraRadera
 4. Så fint det är hos Wibrants! Jag åker dit i juni när de har auktion, glömmer det övrig tid. inte bra! Kenneth Nilsson hade jag gärna lyssnat på!
  Härliga bilder du visade upp. Fuchsior är finfina!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt ställe att besöka och fika på! Skulle gärna ha några av dom blommorna hemma.Grattis till 53 år!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt härlig miljö att få få runt i. Jag hade nog köpt med mig en massa pelargoner om man fick det. De har blivit en favorit med åren och nu finns det ju så många vackra sorter också att välja mellan.
  Grattis så här i efterskott till bröllopsdagen, tänk ni har varit gifta lika länge som jag levt, det är häftigt. Hoppas ni får fira fint och mysigt ihop när KM kommer hem.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefina blommor! 53-år som gifta! Inte illa. Grattis! Vi firade silverbröllop i onsdags.

  SvaraRadera
 8. Jag blir riktigt avundsjuk! Jag har varit på Rockdala och det var fantastiskt men då var tyvätt inte Kennet Nilsson där!
  Ja vi har en bit kvar, vi firar 28-årig bröloppsdag idag men jag får grattulera er till era 53!

  SvaraRadera
 9. Vilken jättesöt tröja - huvan gör honom till en liten vårtomte.
  Och så backsipporna- som knappt syns -så vackra när man får syn på dem

  SvaraRadera