tisdag 14 februari 2012

En positiv dag

Idag är det Alla hjärtans dag och för mig blev det en mycket positiv dag. Den började med att KM åkte med färdtjänsten till Granens aktivitet och samtidigt styrde jag mot Vrinnevisjukhuset för att se om det gick bra att få höften röntgad idag. Inga problem utan jag kom in snabbt och det var klart på drygt 30 minuter. Hämtade beställt kosttillskott till maken från sjukhusköket. Hade läst att det var gratis blodtryckskontroll på Apoteket Hjärtat, så det blev nästa stopp eftersom jag också skulle ta ut medicin. Ingen kö där heller, så efter en stunds väntan kunde mätningen göras och resultatet var mycket bra 126/76. Utanför ICA fanns en skylt att man kunde få göra en mätning av kroppsfettet m.m.. Det gällde att passa på för oftast har jag alltid bråttom, men nu hade jag några timmar "egentid". Vet inte hur mycket jag tror på scanningen, men låter ju positivt med en metabolisk ålder som är 15 år lägre än den verkliga åldern. Haha:o)
Så hade jag turen att träffa på två vänner från min lapptäckstid - den ena utanför sjukhuset och den andra i Hageby. Jätteroligt eftersom vi inte setts på flera år. Min blomstervän A-M och hennes man träffade jag också i Hageby. Snart dags att åka till Rockdala och titta på deras växthus.
Här kommer en bild på min Karin Kurbitsmössa, som sakta med säkert börjar ta form.

Önskar en bra fortsättning på ALLA HJÄRTANS DAG!

10 kommentarer:

 1. Vilken skön dag du verkar ha haft. Din mössa ser verkligen ut att bli ljuvlig!
  Hoppas vi ses till helgen! Kram

  SvaraRadera
 2. Mössan blir verkligen fin! Vilken händelserik och bra dag du haft!

  SvaraRadera
 3. Skönt att det blev sådant flyt idag. Men det där var väl inte helt fel, 15 år yngre, det lät väl bra. :)
  Mössan blir så fin.
  Hoppas du får en trevlig kväll också

  SvaraRadera
 4. Så trevligt att hinna göra så mycket och även träffa vänner.Alla hjärtans dag har m a o varit en bra dag.Din nössa blir verkligen ett "smycke" att bära i vår

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag du fick, den var du berkligen värd! Blir lite avundsjuk, Rockdala med alla pelargoner och fucchior!

  SvaraRadera
 6. tror definitivt du visade 15 år yngre, du är ju en kalaspingla, vi ses på lördag

  SvaraRadera
 7. Grattis till bra resultat. Din mössa kommer att bli underbart fin. Härliga färger och en bra mönsterdesigner. Toppen!

  SvaraRadera
 8. Stor kram på alla hjärtans dag! Roligt att höra att du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Roligt när man träffar vänner man inte sett på länge! Mössan blir så fin!

  SvaraRadera
 10. Skönt med en sådan dag. Det mönstret lovar också gott. Detta med mönsterstickning är ju så fint men jag är inte sams med den tekniken. Ha det gott.

  SvaraRadera