tisdag 31 januari 2012

Sista dagen i januari

Fattar inte riktigt att det redan är den 31 januari. Fortfarande bara ett tunt snölager och efter några kalla dagar visar termometern 0 grader just nu. Personligen tycker jag det är skönt, då jag tänker på problemen jag haft de två senaste vintrarna med alla snömassor. Vintern 2009/2010 var jag höftopererad och vintern 2010/2011 handledsopererad och var hänvisad till att få hjälp med snöskottningen. Längtar efter våren och tycker det är skönt att det blir ljusare för varje dag.

Idag var KM på Granens aktivitetscenter och jag har fått några timmar "egentid". Hade så många planer på vad jag skulle hinna med, men som vanligt blir det inte mycket gjort. Försöker först och främst att komma i balans med mig själv och just nu känns det ganska bra. Väntar fortfarande besked om växelboende, men tyvärr har inget hänt efter att vi tackat nej till delat rum på ett äldreboende. Får stöta på igen och se om det kan bli något ledigt. Det är ju inte så bra om jag sliter ut mig helt och hållet och inte orkar vara anhörigvårdare.

Har flera stickningar på gång, men det går långsamt. Har börjat på en Karin Kurbitsmössa och har en halv hundvante kvar att sticka. Har stickat ett par pärlmuddar, som jag fått beställning på och som bara ska sys ihop. Min Fana-kofta måste jag också fortsätta med. Så fort som tiden går är det snart påsk och då ska den ju vara färdig.


Fick för en stund sedan ett samtal om jag kunde delta i Bo Vitals visningslägenhet för att berätta litet om "mitt liv på nätet" lördagen den 18 februari. Tyvärr är det fel datum, då jag och Kine åker buss till syfestivalen och Stickas årsmöte just den dagen. Hoppas att Bo Vital kan ändra datumet till den 25 februari. Nu är det hög tid att logga in på Online stickcafé på FB.
Ha en bra tisdagkväll!

5 kommentarer:

 1. Hoppas det ordnar sig med boendet och även att de kan byta datum.
  Det är inte lite du håller på med nu, fina projekt och många.
  Skönt för dig att det är som det är i vinter, här har vi kallt för första gången i år och lite snö, hur skönt som helst.
  Kanske vi ses i Stockholm, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Julia fyller ju år också så jag vill ju vara med dem med. Det blir lite tudelat det där.
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina saker du stickar på Metta!
  Mössan blir nog jätte-jättefin! och muddarna ser spännande också!
  Vad härligt att ha stockholmsresan att se fram emot! Syrran och jag bestämde oss för att det fick räcka med resan i höstas. Vi tar en "vanlig stockholmstur" lite längre fram istället.
  Hoppas att ni ska få hjälp att ordna växelboendet och att det blir som ni vill. Det är ju så viktigt att det känns okej både för din man och dig.
  Kramar till dig från mig!

  SvaraRadera
 3. Ja januari månad gick fort.Hoppas att ert önskemål om växelboende blir verklighet.
  Ha en fin februari.

  SvaraRadera
 4. Ja tiden går så fort, så fort. jag tycker att veckan bara består av måndagar och fredag nu förtiden. Dagarna där emellan bara rusar förbi. Hoppas att ni får roligt på stickmässan.
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Du har ju lite stickning att välja på! Säger som Myggan, det är bara måndag och fredag... önskar dig och N en skön helg!

  SvaraRadera