söndag 22 januari 2012

Stora snöflingor

Idag på förmiddagen föll stora snöflingor, så nu har vi fått ett tunt snölager som täcker marken. Frågan var om jag skulle hämta skyffeln och skotta eller inte? Mitt bättre jag vann och nu har jag varit ute och skottat undan snön. Måste erkänna att det var riktigt skönt, ingen blåst och ingen kyla. Det roligaste var att se de små grannbarnen med tindrande ögon dra iväg till den lilla backen för att köra sina snowracers. Vilken lycka!

Stickar vidare på mina hundvantar och håller samtidigt ett öga på herrarnas skidskyttestafett på tv, som den sportintresserade KM givetvis tittar på. En femteplats blev det den här gången och fransmännen vann.

Önskar en fortsatt trevlig söndag!

4 kommentarer:

 1. Här har inte kommit så mycket att vi behöver skotta, det är bara att trampa ner det. Skönt har vi också haft i dag mellan 0 och 2 minus. Och sol! Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Här behöver vi inte skotta heller, kanske bara borsta av gången lite. Men det är inte så skönt ute här, det blåser småspik och nyper ordentligt i kinderna. Ines hade jobbigt också med tösnö i tassarna. Det växer snabbt och blir stora klumpar och resulterar i duschen när man kommer in. Nu ligger hon nöjd ganska när kaminen och elementet, ullhund som fryser du vet.
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 3. Här har också kommit en del snö och pojkarna var ute och skottade upp gången och trappan, men annars hoppas jag på att det snart ska försvinna ändå :)
  Så hemtrevligt det låter med lite stickning och sport vid teven!

  SvaraRadera
 4. Jag blev nog lika glad som barnen över snön, vilken ljus det blev och så härlig luft med ett par minus, jag kommer till mässan på lördagen, ska bli kul

  SvaraRadera