söndag 1 januari 2012

Årets första dag

I morse var det vitt på marken, men inte av snö utan av rimfrost och det var ljust och fint efter en kall nyårsnatt. Litet snö kom det mitt på dagen och just nu ligger den kvar och bildar ett tunt vitt täcke. Däremot har det blivit plusgrader, så det kan bli både halt och slaskigt i morgon. Igår när jag satt vid datorn och tittade ut på äppelträdet såg jag ett gäng sidensvansar. som satt och kalasade på äpplena som lämnats kvar i trädet. Tycker de är så fina och måste ta en bild på dem.

KM och jag firade en mycket stillsam nyårsafton för oss själva. Mycket färgsprakande fyrverkerier att titta på, då grannarna på alla sidor om oss fyrade av massor av raketer. Klockan blev 1.30 på nyårsdagen innan alla smällarna tystnade och jag kunde somna.  


Önskar en god fortsättning på det nya året med en förhoppning att det blir ett bra år!

7 kommentarer:

 1. vi var ute vid 12 slaget här också och då hade tempen krupit ner till -10, det blir lite av en chock, ha en trevlig fortsättning på nya året

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Här firade vi tillsammans i familjen och kl 24.00 gick vi ut och sände upp ballonger. Härlig natt med sprakande snö och -20 grader.

  SvaraRadera
 3. Detsamma önskar jag verkligen er båda!
  Vi hade kallt som sjutton här också. Jag var ute och gick en timma på eftermiddagen och jag var alldeles stelfrusen när jag kom hem. Man är ju inte alls van vid att det är så kallt nu.
  Ha det så gott!!

  SvaraRadera
 4. God fortsättning! Hoppas 2012 blir ett bra år och att vi hittar på nya stickprojekt och kanske en och annan kurs eller stickevent!

  SvaraRadera
 5. God fortsättning!! Vi firade också nyår för oss själva. Här var inte så mycket raketer, men några hörde vi. Vi hade kallt i natt, men i dag blev det töväder.Lite snö har vi fått också.

  SvaraRadera
 6. Önskar även dej. Hoppas det blir ett kanon år. Krma Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 7. God fortsättning på året! Vi hade också ett lugnt nyår tillsammans med några vänner. God mat och trevlig samvaro, precis vad man behöver.

  SvaraRadera