måndag 2 januari 2012

Snön som försvann

Ja, det blev som jag misstänkte att snön skulle försvinna helt och i morse var det regn och samtidigt fruset på marken under. Någon promenad blev det inte, eftersom mina halkskydd gått sönder. Ska försöka laga dem tills .jag kan köpa nya. Det är tyvärr inte alla kommuner som delar ut broddar gratis till sina pensionärer, Skulle säkert innebära mindre halkskador med brutna ben och armar.

Det blev en dag inomhus med stickning, trots att det var +6 grader. Har börjat på Stickas halvvantar med ett garnkit som jag vann på lokalföreningsträffen i Eskilstuna. Ska försöka fota i morgon.

Alldeles nyss var nattjouren (hemtjänsten) här för att lägga KM och de berättade att det är jättehalt ute, så det blir nog ingen promenad i morgon bitti heller. Utan hund är jag ju inte längre tvungen att gå ut på morgonen, men försöker promenera varje vardagsmorgon tillsammans med mina grannar.

Klockan snart 23, så dags för sängen och en liten stunds sängläsning.

2 kommentarer:

  1. Här är också halka, jag har köpt nya broddar men har haft barnbarn här så det har inte blivit några promenader ändå.

    SvaraRadera
  2. Här har vi sluppit halkan. Vi har inte haft snö heller bara regn.
    Hoppas det blir bättre så du kan komma ut. Det där med gratis broddar var en bra idé, det borde kommunerna verkligen tänka på.

    SvaraRadera