måndag 10 oktober 2011

Nya tag

Ännu så länge känns det tufft, men nu gäller det för mig att försöka starta om igen med stickningen, bloggandet, broderiet, nya projekt eller vad det kan bli. Jag har haft ett jättestort stöd från släkt, vänner och nätvänner. Ett stort tack för alla varma tankar och kramar som hjälpt mig under den svåra tiden med Theddy.

I onsdags var jag inbjuden till Äldremässan 2011 för att berätta om vad alla mina nätkontakter betyder för mig. Det var 20-25 åhörare vid två tillfällen som lyssnade på mig. Då fick jag möjlighet att framhålla hur viktiga mina vänner på bloggen, Online Stickcafé och övriga nätgrupper är för mig. Att man inte ska vara rädd för tekniken och att man kan ha stor glädje av att ha tillgång till Internet på äldre dar. Om man behöver hjälp med tekniken, kan man i Norrköping besöka Supportstugan för att gratis få hjälp. På mässan visades också många tekniska hjälpmedel för ett stort antal intresserade besökare.

På lördagen besökte Kine och jag Nyköping för att vara med att starta Sörmlands Stickakademi. Där  träffade vi många stickintresserade damer och fick lyssna på föreläsningar om Stickning på Nordiska Museet, Stickkonstens historia och Gotländsk stickning förr och nu. Dessutom fanns det möjlighet att se hur man stickar tvåändsstickning på ett nytt sätt. I pauserna blev det givetvis egen sticktid. Ska bli spännande att följa utvecklingen av akademin.8 kommentarer:

 1. Så glad att du bloggade för oss och visade på möjligheter....

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt att få vara med på Mässan och berätta för andra, kanske någon törs gå med på stickcafè, läsa bloggar och göra nåt nytt!
  Jag tycker du är jättemodig som ställer dig och talar till publiken!! Roligt om du börjar skriva i din blogg igen, det är nog många som saknat dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt det hade varit om jag kunde följt med till Nyköping, hoppas det blir fler tillfällen.

  SvaraRadera
 4. Så mycket bra och roligt du har gjort, även att ni har det så tufft nu, med Theddy och allt.
  Du får mer och mer engagemang med Bovital verkar det som. Roligt!
  Och vad spännande med Sörmlands Stickakademi. Föredragen verkar ha haft jätteintressanta ämnen.
  Hoppas att det har kunnat ge dig lite energi som du så väl behöver.
  Många kramar Marita

  SvaraRadera
 5. Heja dig! Vet hur det känns att förlora en pälskling...

  SvaraRadera
 6. Länge sedan jag var här, vill bara säga att jag sänder dig en värmande tanke!

  SvaraRadera
 7. Vad trevligt ni har det. ha en fin helg nu med sol får vi hoppas.

  SvaraRadera
 8. såg att du också ska till jönköping i helgen, vilken väg kör ni och har ni fullt i bilen?

  SvaraRadera