torsdag 20 oktober 2011

Stickevent i helgen

Här har varit litet tyst igen på bloggen. Det blev inte så lätt att komma igång. Nu ser jag fram emot lördag morgon då Kine och jag åker till Habo för att delta i Risbrogäddornas stickevent. Ska bli mycket trevligt  eftersom jag känner att de två senaste veckorna har varit mycket tuffare än jag kunde föreställa mig. Behöver litet "miljöombyte" och jag hoppas att samvaron med andra stickfantaster ska ge mig både inspiration och sticklust. Just nu är huvudet inte riktigt med mig, försöker sticka men tycker bara att det blir fel och får repa upp och sticka om.

KM är installerad på Granens gästrum, där han ska vara fyra nätter när jag är bortrest. Så nu sitter jag här för mig själv och ska om en stund logga in  på torsdagens Online Stickcafé (FB). Fortsätter sticka på babykoftan, som ska vara färdig i nästa vecka. Har också gjort uppläggningen och några varv på min "Fritt etter Fana", men den behöver ju inte vara klar förrän till påsk, eftersom den är mitt projekt i FB-gruppen Kofthäxorna.

I morgon ska jag ta hand om alla mina pelargoner, som just nu står på mitt köksgolv i väntan på att klippas ner och planteras över i mindre krukor. Jag fick plocka in dem när det var en lätt frostnatt tidigare i veckan. Jag försöker nämligen övervintra dem i våra sovrumsfönster. De flesta har hängt med fyra somrar nu och är litet speciella sorter, som jag gärna sparar. Sedan blir det ytterligare äppelplockning från vårt Ingrid Marie. Det har aldrig  tidigare varit så mycket äpplen (se min header ovan) och jag ger bort stora påsar till grannar och vänner.

Ja, ser verkligen fram emot helgen, då det ska bli jättetrevligt att träffa både tidigare och nya stickvänner.

10 kommentarer:

 1. Ha en trevlig stickhelg!

  SvaraRadera
 2. Roligt att du är med igen! Jag trodde det var lingon på ditt foto!! Kunde inte tro att det var äpplen, så mycket! Trevligt att du får åka på event.
  Kram från Mona

  SvaraRadera
 3. Ha det bra! och jag hoppas att det skall ge en massa energi!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Ja, jag ska verkligen försöka koppla av och njuta av några dagar i trevligt sticksällskap. Om jag kommer att få något stickat? Det blir en annan fråga :)

  SvaraRadera
 5. Ha så himla kul på stickeventet Metta! Hoppas att du får det jättefint och att du kan få koppla av lite med stickorna.
  Många kramar Marita

  SvaraRadera
 6. Ha det så trevligt. Hoppas lite kvinnlig samvaro kan få dig lite piggare. Kram

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt äppelträd. Trevlig stickhelg.
  Ulla-Britt

  SvaraRadera
 8. Och vad roligt det var att lära känna dig, ser framemot att se dig nästa år.
  Carina

  SvaraRadera
 9. vilket fantastiskt äppelträd!
  det var mycket trevligt att ses i helgen o jag ser fram emot när vi ses igen i nov :)
  kraMyz

  SvaraRadera