måndag 5 september 2011

Varför så tyst?

Under senaste tiden har jag haft stora problem med min blogg. Den blir inte alls som jag vill och nu har jag fått förklaringen. Min webbläsare understöds inte längre av Blogger och jag uppmanas att byta webbläsare. Givetvis ska jag göra det, men jag tror att jag behöver hjälp för att klara av "det tekniska".
Ett litet livstecken tänkte jag i alla fall försöka mig på. Känner mig fortfarande inte i balans med mig själv och har svårt att ta itu med det mesta. Igår fick jag litet energi och städade hyllorna i tvättrummet och har nu ännu mer skräp som ska till Returpunkten när jag "orkar" ta mig dit. Hoppas att medicinen jag tar ska hjälpa mig på sikt, men det tar tid.
Tyvärr fick vi tråkigt besked om Theddy. Tumören är elakartad och har redan kommit tillbaka som en stor klump runt en av tänderna i nederkäken. Veterinären tyckte vi skulle vänta så länge han fortfarande är pigg, äter, sover och kan promenera som vanligt, innan vi tar beslut hur vi ska göra. Det känns mycket jobbigt, men jag tar en dag i sänder och njuter av varje stund med honom. Så fort jag märker att han har ont eller att tumören sprider sig, får vi ta nytt beslut. Jag vill absolut inte att han ska lida.
Eftersom jag känner mig rastlös, blir det just nu inte mycket stickat eller broderat, inte så många bloggar lästa eller kommenterade. Lovar att jag kommer tillbaka, då bloggen betyder så mycket för mig.

10 kommentarer:

 1. Saknade dig på caféet idag men förstår att du har annat att tänka på. Jag har också haft problem med min webbläsare, min "counter" har fallit bort och en bild har försvunnit. Försöker igen. Trägen vinner. Ring om du behöver hjälp! kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad sorgligt,Krya på dej.

  SvaraRadera
 3. Sänder över en kram till dig.
  Sådana här stunder är jobbiga, och det gör ju inte saken bättre att du inte är på topp innan heller.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stor kram till dig, Theddy och KM!
  Skönt att Theddy trots allt mår bra än så länge.

  SvaraRadera
 5. Sänder er många tankar och kramar.Jag har fått byta webbläsare för att kunna göra inlägg i bloggen ,ett tag kunde jag inte heller kommentera på andras bloggar, men det går tydligen nu.

  SvaraRadera
 6. Förstår att det var ett jobbigt besked. Hoppas Theddy får känna sig pigg länge och att ni kan skjuta upp det tunga beslutet.

  Vi sa också så när det gällde vår sista hund. Hon skulle själv få be om när hon ville gå. Den dagen kom till slut.

  SvaraRadera
 7. Usch vilket tråkigt besked. Hoppas det dröjer länge innan ni behöver ta beslut.

  SvaraRadera
 8. Stackars dig. Hoppas Theddy mår bra ett tag till. Din medicin gör nog verkan till slut ska du se. Roligt att höra från dig i alla fall.
  Kram från Mona

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt att få ett sådant besked. Skickar en stor kram till er.

  SvaraRadera