måndag 12 september 2011

Stickprat på P4 Östergötland

Idag på morgonen blev Kine och jag intervjuade i direktsändning på P4 Go´morron Östergötland för att prata om stickning, stickcaféer och bloggande. Jättespännande tycker jag och du hittar programmet här om du vill lyssna.

8 kommentarer:

 1. Lyssnade med glädje på intervjun och jag tyckte att hela intervjun präglades av er naturliga entusiasm.
  Ha en fin dag!
  Ulla

  SvaraRadera
 2. Jag har lyssnat tyvärr vet jag ju inte vilken av rösterna som är din men det vr ialla fall kul att få lyssna på er!

  SvaraRadera
 3. Så kul att ni lyssnat på intervjun. Tackar för de fina orden.
  Mia: Svårt att beskriva sin egen röst, men det är Kine som pratar i början. Sedan är det jag som talar om att vi stickar till de hemlösa och att vi stickat hjälmar till bebisarna i Kongo. Det kanske kan vara en ledtråd.

  SvaraRadera
 4. Vilken grej, jättekul och så bra programledare det var som fattade det här med stickning också. Det var jättekul att få lyssna, tack.

  SvaraRadera
 5. Trevligt att lyssna på! Måste vara spännande att vara med i radio! Jag hörde när reportern sa Margareta så jag förstår att det var din röst.

  SvaraRadera
 6. Intervjun blev jättebra.
  Ni ska verkligen känna er nöjda
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag blev så glad när jag hörde att det var idag det skulle pratas stickning. Måste höra färdigt innan jag kunde åka till jobbet.

  SvaraRadera
 8. Jag kom faktiskt ihåg programmet när jag kom till jobbet, så jag lyssnade så mycket det gick emellan telefonsamtal och annat som "störde" :)
  Vilken tur att du har lagt ut länken, så att jag kan lyssna ordentligt :) Visst är det kul att det är sånt allmänt intresse för stickning och hantverk nu. Att det inte bara är vi som alltid har varit "hantverksnördar" som stickar?
  Kram och allt gott!

  SvaraRadera