onsdag 3 augusti 2011

Time out?

Ja, det får man väl kalla det när jag inte skrivit på bloggen på över 2 veckor. Det som har hänt är att lusten och glädjen med stickningen och bloggen bara försvann. Givetvis beroende på att både vintern och våren varit jobbiga och så småningom tar energin slut och inte mycket känns roligt längre. Jag vill ju helst skriva om positiva och roliga saker, så därför har det blivit en liten time out. Nu ska jag försöka komma igång igen och har beställt tid hos min läkare i nästa vecka för att ta litet nya prover.

Helt utan stickning har jag inte varit. Jag hade 2 nystan plommonlila Fabel, som har blivit ett par Monkey-sockor. Tycker det är ett trevligt och lättstickat mönster, som passade bra att sticka nu.


8 kommentarer:

 1. Ååh vad fina de blev. Monkey är roliga att sticka.
  Hoppas att du snart mår bättre, fast det gör du kanske redan. Ta hand om dig.
  Kramar från Efwa

  SvaraRadera
 2. och färgen och mönstret är bara så ljuvligt.Hoppas att orken återvänder snart.
  Skickar lite sol och omtanke från norra Sverige

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig! Hoppas du mår bättre snart. Jättefina sockor!

  SvaraRadera
 4. Men Metta vad fina dina Monkeys blev! Mönstret och färgen är så vackert!
  Jag förstår så väl att lusten och energin kan ta klippt slut. Det är mycket du får orka och kämpa med varenda dag och det finns mycket som man måste få tid att sörja,
  Jag tror att det är viktigt att man godkänner för sig själv och förstår att det blir så ibland och att det är okej. Då tror jag att man fortare kan samla ny energi, när man inte måste kämpa emot hela tiden.
  Mycket lättare sagt än gjort, jag vet, men om man tänker på det och jobbar på det så gott det går, så har man i alla fall kommit en bit på väg.
  Tankens makt är stor och jag tror det är den enda vägen till att må bra.
  Kom ihåg att vi är många som tänker på dig och blir så glada när du dyker upp på bloggen :)
  Många onsdagskramar från Marita

  SvaraRadera
 5. Vilka snygga sockor. Hoppas du snart känner dig piggare.

  För ungefär ett år sedan kände jag mig så där dränerad. Det visade sig att jag hade problem med sköldkörteln (hypotyreos). Nu äter jag Levaxin och mår mycket bättre och har fått en helt annan energi.

  SvaraRadera
 6. Träffas ni på det vanliga sommarstället?Kanske att jag kan ta mig till Norrköping nästa torsdag.

  SvaraRadera
 7. Jättefina sockar! Hoppas du återfår din lust och glädje och hiiat tillbaka till din positiva livssyn.

  SvaraRadera
 8. Vilka snygga sockar. Jag tittar o tittar på alla vackra varianter och beundrar er alla som gör dem, ja, jag är avis det får jag faktiskt erkänna.
  Men nu hoppas jag ju att du piggar på dig igen. Att man tappar bloggen ett tag gör inte så mycket, för det kan man ju ta igen, värre är det när man känner sig orke & viljelös bara.
  Sköt om dig nu.
  Kram

  SvaraRadera