tisdag 19 juli 2011

En fantastisk dagIdag har jag varit på utflykt till Söderköping för att träffa en av mina kära bloggvänner, Maritas Maskor. Det var första gången vi skulle träffas IRL, så det kändes mycket spännande. Eftersom vädret kan vara litet nyckfullt hade vi bestämt att mötas på Stinsen, som både inrymmer Söderköpings bibliotek och ett trevlikgt café. Solen sken och vi kunde sitta på caféets uteplats och dricka kaffe med munkar.

Vi hade med oss stickningar, men uppriktigt sagt blev det inte många varv stickade, utan vi pratade mest hela tiden. Det handlade mycket om olika stickprojekt, garner, beskrivningar och den härliga bloggvärlden, som vi båda är en liten del av. Så roligt att kunna träffas i verkliga livet och känna vänskapen direkt när man har så mycket gemensamt.

Sedan blev det en promenad genom Söderköping till Lilla Kanalmagasinet för att titta på veckans utställningar. Det visade sig att tre av utställarna är bekanta till mig. Jag har ju själv deltagit i utställningar där mellan 1990-1994, så för mig är det en bekant miljö. Mycket har dock förändrats sedan dess bl.a. har promenaden utmed kanalen blivit mycket fint upprustad. I gästhamnen låg många fina båtar.Tack kära Marita för en mycket trevlig dag i Söderköping. Hoppas vi ses snart igen! En stor kram!

4 kommentarer:

 1. TACK själv Metta!!
  Stor KRAM tillbaka!

  Vi ses snart :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få träffas när man tycker att man känner varandra! Det är ju inte riktigt samma sak att bara träffas på internet.

  SvaraRadera
 3. Så kul! Påminner om när jag och Anja träffades första gången, vi stickade inte så mycke vi bara prata och vänskapen bara fanns där!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas jag får träffa nån snart också, det låter ju så mysigt med de här träffarna

  SvaraRadera