söndag 12 juni 2011

Veckorapport

Varför är det så trögt just nu? Har inte skrivit på bloggen sedan förra lördagen, trots att jag haft det på min att-göra-lista varje dag. Nu ska jag försöka skärpa mig och berätta om vad som hänt sedan sist.
I onsdags var jag tillsammans med anhörigkonsulenter och många anhöriga på Norrköpings kommuns anhörigstöds årliga bussresa, som i år gick till Västervik. Vi hade verkligen tur med vädret, solen sken, det fläktade litet så det blev lagom varmt. När vi kom fram smakade det gott med kaffe och smörgås som fanns uppdukat i trädgården vid Båtsmansstugorna.

Efter kaffet var det fri tid att göra vad vi önskade. Några ville shoppa i centrum av Västervik. Jag tillsammans med mina vänner M-L och L från min anhöriggrupp var först inne i en av V:s kyrkor, där det pågick skolavslutning. Därefter styrde vi stegen mot hamnen och tittade först på borgsruinen, där man varje sommar har Västerviks-festivalen.Vi hann också med en sväng för att titta på båtarna i hamnen, innan det var dags för bussfärd till Saltmagasinet, där lunchen bestående av Västerviksströmming alt. Wallenbergare serverades. Mätta och belåtna besökte vi därefter Gränsö Slottsljusstöperi som låg invid restaurangen. Inga ljus köptes men jag passade på att köpa ett kort till studentuppvaktningen på torsdag.


Så blev det dags för hemfärd efter en mycket lyckad utflykt i trevligt sällskap.

På fredagen var det dags för besök hos tandhygienist/tandläkare. Berättade om mitt problem med den beska smaken i munnen och att hela gommen känns konstig. Inga blåsor eller annat som skulle kunna förklara varför. Bara den vanliga tandstenen som togs bort. Äter mina B12-vitaminer, men har inte märkt någon förbättring ännu. Fortsätter äta dem ett tag till och ska be om ny provtagning i slutet av sommaren. Att jag inte känner mig helt OK , kan givetvis vara en bidragande orsak att det känns litet trögt just nu.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni fick. Det är bra att det anordnas sådana där avkopplande gemensamhetsträffar. Ni behöver all avlastning som ni kan få.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du inte är riktigt pigg. Det är lätt att tappa lusten då, men ni verkar ha haft en trevlig utflykt. Vackra kort mot vattnet.

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra Bilder från Västervik! Jag förstår att ni hade en bra dag.
  Trist att inte må bra. Jag tänker på, du tror inte att det kan komma från magen? Typ magkatarr?
  Det kan ju komma upp magsyra i munnen som inte är någon angenäm smak precis...

  Krya på dig

  SvaraRadera
 4. Fin utflykt! Man behöver lite uppmuntran när det känns jobbigt. Jag känner lite så också.

  SvaraRadera