torsdag 26 maj 2011

Bakslag?

När det kändes som att jag fått näsan över vattenytan efter denna jobbiga vinter och tyckte att det hände positiva saker i mitt liv, då händer det som inte får hända. När KM var på Granen i tisdags ramlade han på toaletten och fick högerbenet under sig. Han fick givetvis hjälp av den underbara personalen att komma upp i rullstolen. När han kom hem berättade han vad som hänt. Han hade ont i benet, men kunde fortfarande förflytta sig med hjälp. Jag hade ordnat med avlösning och åkte till anhörigträff på Granen. Där fick jag tala med S som hjälpt honom, men jag uppfattade inte att det var så allvarligt. Igår klagade han litet över att det gjorde ont och vi avbeställde besök hos fotvården. Igår kväll däremot hade benet svullnat och nattpersonalen tyckte att han borde röntgas.

Nu har hemtjänsten, mycket försenade, varit här och idag har det gått något bättre. Väntar på kontakt med distriktssköterskan och har läst in ett meddelande på hennes telefonsvarare. Hoppas att hon har möjlighet att komma och bedöma om vi måste åka till akuten. Inget som vi önskar, då det kan bli många timmars väntan. Jag fick avbeställa min tid hos tandläkaren och det blir ingen träning på Granen för KM. Vet inte heller om det blir något stickcafé på Vetekornet i eftermiddag. Hoppas i alla fall att jag kan vara med en stund på Online stickcafé på FB.

Just nu försöker jag koncentrera mig på Omelet-sjalen för att skingra tankarna. Den börjar närma sig slutet och jag har bara 12 varv kvar att sticka.

5 kommentarer:

 1. Tråkigt med olyckor. Håller tummarna att det inte är ett brott och hoppas ni får snabb hjälp. Vilken tur att FB:s stickcafé finns. Det ska bli spännande att se hur din Omelet ser ut.

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt. Hoppas inget är brutet.Tur att stickningen finns!

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj vad ni råkar ut för! Hoppas det inte är nåt med K-M:s ben!

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna att det går bra!

  SvaraRadera
 5. Hoppas det gick bra och att inget var brutet.

  SvaraRadera