lördag 28 maj 2011

Trädgårdsdag

Inget är brutet på KM:s ben och han kan stödja litet på det. Distriktssköterskan kom hem och bedömde att vi inte behövde åka till akuten, vilket var skönt. Han har fortfarande ont så jag smörjer med smärtstillande gel.

Idag kunde jag lämna honom ensam en stund och tog Theddy med mig till Färgargården för den årliga Trädgårdsdagen. Mycket folk och många hundar, men Theddy var så duktig, gick bredvid mig och skällde bara en gång vid mötet med en annan hund. Antalet försäljare/utställare tycks öka för varje år och utbudet av växter är enormt. Trots det hade jag bara med mig hem nyslipade knivar, tre tomatplantor och färska abborrfiléer. Träffade flera bekanta och fick några trevliga pratstunder. Allt hade gått bra hemma och nu har vi ätit middag med stekt abborre och färsk potatis. Jättegott!3 kommentarer:

 1. Så skönt att det gick hyfsat med benet och att det inte var brutet! Det räcker väl bra utan det...
  Dagen på Färgargården ser härlig ut! Det låter mumsigt med god fisk och färskpotatis=)
  Önskar er en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 2. Jag var också på Färgargården, synd att vi inte sågs där bland alla vackra blommor och fint hantverk! Handlade inget,ska inte ha tomatodling i år!

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att det gick så bra med benet, för nu får det väl vara slut med eran otur för ett långt tag framöver. Sommaren ska ju njutas nu och det kan man ju få göra utan en massa missöden. Sitter o njuter av alla vackra amplar som du fotat. Själv köpte jag bara små surfinor som jag planterade själv.
  Abborre är längesedan jag åt, det är så gott att grilla. Förr fiskade vi det själva, men det är väldigt längesedan det.
  Ha nu en skön o lugn söndag.

  SvaraRadera