torsdag 28 april 2011

Påbörjad Hjärtekatt och omstickad Omelet

Jag antar att många redan vet vad en Hjärtekatt är. Om inte finns det att läsa om den här. Tycker den är helt underbar och känner att jag vill vara med och virka en eller flera. Bomullsgarn, Drops Saffran finns i en mängd färger, så det var bara att sätta igång. Det går inte så fort, eftersom mina fingrar fortfarande är litet fumliga, men jag har kommit en bit på väg.
Som jag skrev i mitt förra inlägg fick jag ju repa upp och sticka om chart B på min Omelet. På bilden nedan framgår tydligt mittmaskorna och ökningarna (vid markörerna) mellan de 4 sektionerna. Det var ju det som jag missat tidigare. Gör en liten paus i stickandet några dagar, då det kräver total koncentration och vill inte sticka fel igen.
I eftermiddag blir det först stickcafé IRL på Vetekornet med besök av Linda som visar garner från butiken Popsi . Därefter Online stickcafé på FB och fortsätter då att virka på min Hjärtekatt.

5 kommentarer:

 1. Din sjal är bara så vacker!! Katten ser ut att bli bra den också.

  SvaraRadera
 2. vilken underbar ide med hjärtekatter

  SvaraRadera
 3. Åh vilken gullig hjärtekatt det blir! Jättefint med den ljusblå färgen!
  Och du gör rätt i att ta en paus från sjalen. Det är bra att göra det ibland när det har tråkat till sig så där. Då är det mycket roligare sen igen när man har glömt tråket, att börja om =)
  Ha en jättefin fortsatt vecka!

  SvaraRadera
 4. Så många söta kattkompisar det kommer att bli i Göteborg ;-)

  SvaraRadera
 5. Den lilla hjärtekatten blir ju alldeles underbar.!

  SvaraRadera