måndag 25 april 2011

Härliga solskensdagar

Ett stort tack för alla gratulationer på vår bröllopsdag. Känns litet konstigt när man tänker tillbaka och undrar vart dessa 52 år har tagit vägen. Många minnen har vi givetvis från alla våra resor och mycket annat vi gjort under våra år tillsammans. Ibland har det varit kämpigt, som det alltid blir när sjukdom kommer in i bilden, men vi har försökt hitta det positiva i livet och vi hoppas att vi får ytterligare några år tillsammans.
Vilken fantastisk påsk vi har haft. Jag har varit ute i solen så mycket som möjligt och bara njutit. Det är en av förklaringarna till att det varit tyst på bloggen sedan i torsdags. En annan orsak har varit att jag upptäckte att jag stickat fel på min Omelet. Jag gjorde ett uppehåll efter chart A och när jag började på chart B, glömde jag att mönstret skulle delas i 4 delar. Jag stickade glatt på och när jag var klar med 2 omgångar av chart B, råkade jag titta på bilden som finns i mönstret. Så såg ju inte mitt foto ut, som jag visat på bloggen. Läste igenom beskrivningen och givetvis hade jag gjort fel. Eftersom jag inte tycker om att sticka med många markörer, hade jag tappat bort maskan och ökningarna som separerar de fyra mönsterpartierna. Det var bara att repa upp och försöka rekonstruera var chart A slutade. Inte så lätt när garnet är tunt och maskorna har en tendens att glida ner. Nu har jag varit ihärdig och har hunnit till mitten av 3:e omgången på chart B.

4 kommentarer:

 1. Nej det där är så tråkigt när man råkar ut för det. Skönt att du lyckades hitta rätt och är på banan igen. Men det är ju många timmars jobb som bara försvinner och det är så trist.
  Nu ska jag också försöka smita ut i solen en stund.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Ja jag valde en enkel men nödvändig gladstickning för att slippa riva upp.Spetsmönster kräver ofta en hel del koncentration.
  ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Jag har hållit mig till mina vantar och snart stickat "Vantar som värmer-mönstret" klart. Vilken skön påsk! Tyvärr insjuknade dotterns familj i magsjuka. Vi har gottat oss på golfbanan i stället, körde bil men benet är bättre.

  SvaraRadera
 4. Förargligt! Men trägen vinner.
  Du är envis. Kram/Ella.

  SvaraRadera