fredag 29 april 2011

Stickcafé

Igår eftermiddag hade vi besök av Linda med butiken Popsi på vårt stickcafé på Vetekornet. Linda hade dukat upp med ull- och lingarner i en mängd olika färger. Hon stickar inte själv men älskar garn och tyckte det skulle vara ett bra komplement till övriga hantverksprodukter hon säljer i sin butik. Jag har ju klarat mig från att köpa något garn sedan 1 januari, men igår föll jag för 1 hg vitt Lovikka-garn (spunnet i Morjärv). Jag köpte nämligen 1 hg Morvärvgarn för många år sedan på Syfestivalen för ett annat ändamål än att sticka. Nu har jag två hårvor, så det blir säkert ett par Lovikka-vantar till vintern. Köpstoppet får nu fortsätta, åtminstone fram till stickeventet i Dalarna 19-21 augusti.
Om en stund ska jag åka till Visualiseringscenter C i Norrköping. Det är Philips-Whirlpools pensionärsförening som bjudit in medlemmarna till guidad visning, filmförevisning och kaffe. Det ska bli intressant eftersom jag inte haft tillfälle att besöka det tidigare.

3 kommentarer:

  1. Låter trevligt både stickcafé och besöket i Norrköping!!

    SvaraRadera
  2. Hm, jag skulle också åkt dit på köp. Det är svårt när det läggs upp mitt framför näsan så där.

    SvaraRadera
  3. Jag saknar er på stickcafet, är tillbaka i norrköping men vet inte när skolan kommer att tillåta mig att gå dit, hoppas att det inte skall dröj allt för länge. Mvh Jenny

    SvaraRadera