fredag 14 januari 2011

Äntligen

Idag är det första dagen, sedan den olycksaliga lördagen den 6 november, som jag kört bilen. Känns verkligen som en befrielse. Man märker hur låst man blir, när man är van att alltid kunna ta bilen och köra dit man ska. Buss och spårvagn i all ära, men det har tagit både lång tid och varit besvärligt, eftersom det är en bit att gå till resp. hållplats. Jag var en aning skraj att starta bilen, då den stått i carporten och ingen kört den under hela tiden, men det var inga problem. Den gick igång så snällt och nu har jag varit och tankat och handlat. Underbart!!!

Mitt första projekt i gruppen 12in2011 är ett par sockor Sunday Swing från Knitty Summer 2009. Hittade i mina gömmor ett nystan Opal och det ska bli roligt att sticka sockor igen. Har ju inte gjort det sedan jag stickade 24 par under 2008.Håller på att sammanställa en lista på de övriga 11 projekten jag tänkt sticka av mitt garnförråd under 2011. Nu tänker jag ha en skön helg med fint väder, dvs ingen mer snö, och önskar mina läsare detsamma!

5 kommentarer:

 1. Så skönt för dig att det fungerade med bilköringen.
  Ha nu en mysig skön helg.

  SvaraRadera
 2. Bra bil du har och vad skönt att du kan köra igen.
  Fina färger på garnet! Det var längesedan jag stickade sockor också. Även om jag har ett par halvfärdiga mysterysocks från socktober på stickorna. Snart... ska jag ta tag i dem igen.
  Hoppas din helg blir skön.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du kan börja sticka igen. Vilka underbara färger i garnet.

  Jag kör ju så sällan nu för tiden. Det kanske blir en gång i månaden. I onsdags var det ju jag som skulle köra till tantlunchen. Det gick jättebra, trots dåligt väglag. Varje gång nu när jag kör den här bilen så blir jag lika lycklig varje gång över automatväxeln. Den sparar kroppen så otroligt. Så byter du bil någon gång så rekommenderar jag en med automatlåda. Det klarar man nästan med bruten handled....:-)

  SvaraRadera
 4. Åhh, vad skönt det låter att du får köra bil igen. Jag förstår hur låst du varit.... Så får jag hoppas att det går bra med stickningen o sockarna. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 5. Skönt för dig att du kan använda bilen igen. Så bra ide jag fick av dina projekt. Tänk att sticka 11 saker av garn som redan finns under 2011. Å så får jag inte sticka! Inte just nu i alla fall.
  Lev väl och må gott

  SvaraRadera