tisdag 7 december 2010

Award

Har nu satt mig för en lugn stund vid datorn med en god kopp te. Det är alltid litet stressigt innan KM kommit iväg till träningen på Granen på tisdagarna. Hemtjänsten måste komma i tid för påklädningen, så hämtar färdtjänsten kl 9.30 och då passar jag på att ta en promenad med Theddy. Därefter dags att läsa litet bloggar.

En trevlig överraskning väntade mig idag. Jag har fått en Award av Rosenvante.Tack min kära bloggvän! Skickar dig en stor kram!Nu ska jag ange 3 egenskaper som gäller för mig. Efter litet funderande blir det: nyfiken (vill alltid lära mig mer), orädd (efter att tidigare varit blyg och räddhågsen) och ekonomisk (däremot inte snål). Har inte checkat med KM, men jag hoppas att han samtycker.

Skickar awarden vidare till:
Stick-Kine (min stickvän som har det skönt på Teneriffa)
Maritas Maskor (en blogg som jag nyligen börjat följa)
Medea (å många som alltid inspirerar mig)
och till alla övriga som finns på min blogglista.

Håller tummarna för att det inte blir mer snö nu. Det räcker verkligen och känns så jobbigt när man måste ha hjälp med skottningen. I eftermiddag ska jag följa Online Stickcafé på FB. Inte någon stickning för mig, men det är inspirerande att följa vad alla andra gör,

4 kommentarer:

 1. Jag ska också följa Online Stickcafé, skulle vilja brodera lite eller sticka lite, men jag vet inte om det blir så eftersom jag har lite annat att göra också som städning. Kan inte vara med hela kvällen, men när jag kommer till jobbet ikväll(ska jobba natt) ska jag läsa om allt de gjort idag.
  Ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla. Jag ska fundera på om det finns tre saker ni inte vet om mig redan. =D

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för Awarden!
  Så roligt att du ville ge mig den, vi som inte känner varann så mycket!
  Det skulle vara jättekul att kunna träffas någongång. Kanske kunde du komma om Karin med Café Stinsen och jag kommer till skott med ett stickcafé någongång i början av nästa år?
  Ha det så bra och ta inte i för mycket med snön... :-)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Metta! Bredbandet härnere är jättelångsamt och svårt att hantera informationen i min lilla dator. Det regnar idag, men är fortfarande varmt! Hälsn.

  SvaraRadera