söndag 14 november 2010

Lokalföreningsträff

Den här helgen har Sticka sin årliga lokalföreningsträff i Linköping. Jag har hjälpt till litet med förberedelserna för träffen och såg fram emot att få delta och dessutom få träffa flera av mina stickvänner. Skulle jag kunna delta med handen i gipspaket? Eftersom jag är optimistisk och handen inte värkte så mycket, tog Kine och jag tåget till grannstaden Linköping. På Stångå Hotell samlades 24 glada stickare som efter presentation delades upp i grupper för att "brainstorma" om vad Sticka ska göra i framtiden.

Klockan 15 väntade en buss som styrde färden mot Östergötlands Ullspinneri vid Ödeshög. För mig var det första besöket och en mycket angenäm upplevelse. Först blev det en rundvandring med demonstration av bl.a. "Spinning Jenny", en spinnmaskin och raritet, den sista i sitt slag i produktion i Sverige. Så blev det dags att handla garn. För min del blev det fyra härvor som fick följa med hem. Tack Ulla-Karin och Börje för en mycket trevlig eftermiddag.Vid återkomsten till Linköping kände både handen och jag att det fick räcka för dagen och att handen tyvärr måste vila under söndagen. Tackar för mig och väntar på rapport från Kine om söndagens aktiviteter.

5 kommentarer:

 1. Kul att du orkade en dag och vilka härliga garner du fick med dig hem. Du får sitta o klappa på dem tills du kan sticka igen.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fina garner du hittade. Glad för din skull att du kom iväg. Måste ha varit en jättetrevlig utflykt till Östergötlands ullspinneri. Det har jag hört så mycket gott om.

  Hoppas handen snart ska bli bra igen.

  SvaraRadera
 3. Det var så kul att du kunde vara med i går! Tack för värmande ord!! Jag hoppas vi ses snart igen!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så kul att du orkade att delta.

  SvaraRadera
 5. De var så skoj att träffa dej igen , de var trevlig på söndagen också.
  Trist att du inte kunde vara med.

  Ha de gott på dej
  Eva

  SvaraRadera