söndag 3 oktober 2010

Veckans UFO, vecka 40, före

Med inspiration från Maria har jag också anslutit mig till gänget som ska sticka färdigt sina UFO:s. Det är så lätt att starta nya projekt, men det gäller att slutföra dem också. Jag har några UFO:s som ligger i min korg och nu är rätta tiden att försöka få dem färdiga. Jag tänker följa samma regler som Maria och de är

 • Som UFO räknar jag ALLA projekt startade innan idag.
 • Jag måste inte arbeta bara på detta projekt, men ge det lite omsorg vid varje tillfälle jag sätter mig ner hemma och handarbetar. Det skall vara roligt att vara med garn.
 • Jag kan välja att inte fortsätta med projektet, men då måste jag ge bort det, repa upp det eller något annat så att det inte finns kvar i UFOkorgen.
 • Jag måste inte göra klart projektet under vecka.
 • Veckans UFO får inte vara samma projekt 2 veckor i rad, men jag får givetvis jobba vidare på projektet parallellt med mitt nya veckans UFO.
Mitt UFO för vecka 40 är ett par Selbu-vantar, som påbörjades när jag gick kurs på
Stickstämman 2010. Kvar att sticka är en halv vante plus två tummar.

2 kommentarer:

 1. Vilken bra idé, då kommer en hel del att bli klart runt om nu då.

  SvaraRadera
 2. Oj så gott med svamppaj! Fina färger du valt till din kofta. Vantarna blir jag varm av att bara titta på. Tänk att jag inte kan komma över den där spärren. Tycker fortfarande att det är tråkigt att sticka vantar. Det finns ju så många fina mönster. Och du Metta, Ta hand om och var rädd om dig.

  SvaraRadera