söndag 10 oktober 2010

Veckans UFO - Selbu-vantar

Mitt första UFO är nu klart. Har stickat färdigt Selbu-vantarna som jag påbörjade på Väddö. Det gick snabbt, när jag väl kom igång. Känns positivt när jag utmanar mig själv och följer Marias "regler", som jag också antagit. Även tummarna med sin mönsterstickning gick bra.
Har tagit fram ett nytt UFO för Vecka 41. Det är ett par halvvantar, som startades i somras och som jag har tänkt använda på hundpromenaderna. Kände i morse att det snart behövs, ty det var kallt om händerna.

Nu får det bli litet jobb i trädgården. Ska försöka klippa gräset och plocka ner äpplen och ställa på altan. Man har varnat för att det eventuellt kan bli frost kommande natt, så det är också dags att plocka in krukorna med pelargoner som ska övervintra. Avslutar med att visa två bilder på de sista blommande rosorna på min New Dawn.


6 kommentarer:

 1. Det var riktigt fina vantar! Och rosen ser så mjuk och len ut. Vill lägga kinden mot den och känna doften. För mig känns trädgårdens höstarbete bara tungt i år. En del pelargoner har jag tagit in men det finns mycket kvar att göra. Kommer tid kommer råd!

  SvaraRadera
 2. Jättefina vantar! Och rosor..... mannen sa att första snön skulle komma snart och det har blivit kallare i luften, vill inte ha snö än!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina vantar! Även jag har ett ofärdigt par (knappt påbörjat) från Vädde. hade planerat att ta med dem då jag skulle gå på ännu en kurs med Annemor..tyvärr är jag tvungen att hoppa kursen så även mina får bli ett UFO att ta tag i...längre fram:-)

  SvaraRadera
 4. Fina vantar! En dag ska jag också lära mig ordentligt att sticka med två färger.

  SvaraRadera
 5. De blev jättefina precis så fina som alla andra vantar du stickat.Ta det lugnt i trädgården.Kram./Ella.

  SvaraRadera
 6. De ser så härliga ut dina fina vantar.
  Gillar färgvalen och det vackra mönstret

  SvaraRadera