måndag 24 maj 2010

Varför går det trögt?

Ja, det känns fortfarande litet trögt att komma igång, i första hand gäller det bloggandet, där jag inte alls tycks komma ikapp. Det gäller både att göra egna inlägg och att läsa och kommentera andras bloggar. Ibland går det flera dagar som jag bara öppnar datorn för att läsa mina mail. Märker att jag missar en hel del av det som händer hos mina bloggvänner. Men jag ger inte upp, jag kommer med säkerhet igen.

Vad har då hänt under den gångna veckan? I onsdags var det dags för vårmarknaden på Granen. Där fanns både loppmarknad och brödförsäljning. På mitt bord fanns kassar, börsar, mobilfodral, pärmar och muddar. Hade också tagit med mina vantar och sockor, men det var ju inte säsong för vintersaker i värmen. Mycket folk passerade förbi och som vanligt fick jag fina kommentarer om mina alster. Jag räknar aldrig med att sälja så mycket, utan tycker det är trevligt att ställa upp, när jag blir tillfrågad. En kasse, tre börsar, två mobilfodral och ett par muddar fick nya ägare och jag fick några kronor att köpa nytt garn för.

Theddy har fått två nya kompisar, som flyttat in på vår gata. Det är Bella och Alfons, båda av rasen Jack Russel, och i lördags var det dags att träffas för första gången. Litet avvaktande först, men efter en stund blev det full fart på vår gräsmatta. In efter kameran för att ta en fin bild. Det vet ju alla som har försökt att fota en hund, att det är inte det lättaste och nu gällde det att få med tre hundar på samma bild. Totalt misslyckande. Dessutom vände Theddy baken till på samtliga bilder, men så här blev det i alla fall.

2 kommentarer:

 1. Vet precis hur det är med det där bloggandet och att komma efter. Bara att inse att det får inte ta över och att det gör inget om man missar, man kan ju läsa igen den biten när man har lust och tid.
  Kul att det blev lite försäljning så du kan få göra omköp i garnaffären.
  Önskar vi hade några kompisar till Ines också, men här finns inga som går bra med henne. De flesta är stora också och det går inte alls.
  Trevlig kväll

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man vila, gör det och en vacker dag kommer orken åter! Ta hand om dig!

  SvaraRadera