måndag 1 mars 2010

OS 2010 är över

Vilka fantastiska två veckor OS i Vancouver har bjudit på. Många spännande stunder framför tv-apparaten. Elva medaljer totalt är inte dumt. Kunde givetvis blivit fler, om det lyckats för alla förhandstippade favoriter. Men inte den här gången. Nu får vi vänta fyra år till nästa vinter-OS.

Stort tack för alla fina kommentarer rörande mina OS-stickningar. Trots all support lyckades jag inte komma i mål med mina vantar. De ska dock inte bli något UFO utan kommer snart att vara helt färdiga. Måste erkänna att jag halkade in på ett sidospår. Jag hade inte tänkt sticka någon OS-mössa, men vad gör man när en vän ber om hjälp. A-L hade fått en beställning av sin dotter att virka 6 mössor till kommande torsdag. Hon skulle hinna 3 själv och undrade om jag ville virka de övriga 3. Det är klart att jag svarade ja. Hon hade själv skaffat ersättningsgarn från M i Kolmården och överlämnade en garnpåse i fredags. Nu är de 3 mössorna klara (bara litet trådar som ska fästas).

5 kommentarer:

 1. Jättefina mössor, fick ju se dem på caféet idag!

  SvaraRadera
 2. Jättefina mössor och så snabbt du gjort dem.

  SvaraRadera
 3. Har läst "ikapp" lite vad som hänt sen jag sist var här och kikade. Dina OS-stickningar är fantastiskt fina, vilka imponerande arbeten.

  SvaraRadera
 4. Ja dessa mössor,att det skulle bli en sån succé.Tänk om vi haft mera garn och fler virknålar hemma.

  SvaraRadera