lördag 27 februari 2010

WIP´s Dancing i mål

Nu närmar det sig slutet av OS 2010, bara drygt ett dygn kvar. WIP´s Dancing, dvs min Mystic Waters Lace Shawl är klar. Litet svår att fota, men vad passade bättre än att lägga den ute med snön som bakgrund och ta en bild.Tvärr har det tagit längre tid att sticka mina Fair Isle-vantar och där klarar jag troligen inte att i gå i mål under morgondagen. Kanske var mönstret litet svårt att sticka och samtidigt följa OS. Det har ju varit många verkligt spännande stunder vid tv-apparaterna. Den ena vanten är klar och ser ut så här.

6 kommentarer:

 1. Oj, oj, vad fint! Båda sakerna, schalen är ju bara så vacker! och vantarna, både fint mönster och färger.

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Stickorren.Fantastiskt!
  Koncentrationskrävande underbara arbeten.
  Sköt om dig.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 3. Helt underbar den där sjalen. Den gillar jag skarpt. Vilket jobb du dragit på dig detta OS. Vantmönstret är ju inte det enklaste heller att sitta o göra inför spännande tävlingar. Håller tummarna att du kommer i mål (eller nästan i alla fall)

  SvaraRadera
 4. >Ja du kan inte annat än vara nöjd med ett guld och ett silver! En underbart vacker sjal som hann bli klar och ger ett guld och helt fantastiska vantar som inte hinner bli klar men ett silver för dem är inte fy skam. Klart bland de vackraste vantar jag sett!

  SvaraRadera
 5. Håller med de andra, underbar sjal och underbara vantar!

  Inte dåligt att få till sjalen under OS, den kräver sin koncentration den med!

  SvaraRadera
 6. Där har du ju sjalen jag funderar över! Jag har till o med chart G. Fans det flera? Har bytt dator och hittar inte igen en del saker. En del sparade dokument går inte att öppna??? Teknikens under. Var det mera får de små sönerna hjälpa mig hitta igen. Vet att jag sparade ner alla för att kunna göra den klar. Hoppas det är bra med er.

  SvaraRadera