fredag 29 januari 2010

Nu har jag bestämt mig

Funderat en del på vad jag ska delta med i OS-stickningen, men nu har jag bestämt mig. Har en sjal Mystic Waters Lace Shawl som jag startade i oktober 2007, då jag var med i en KAL startad av Anna Dalvi. Den blev inte färdigstickad då utan har legat som ett UFO sedan dess. Vilket lämpligt tillfälle att ta fram den, delta i grenen WIPs Dancing och försöka avsluta den nu. Det blir en kortare variant, så det är inte så mycket kvar att sticka. Så här ser den ut innan starten den 12 februari.



En annan gren som jag inte kan motstå är Mittens Moguls. Den här gången blir det en riktig utmaning, då jag valt ett par vantar ur Alice Starmore´s bok Book of Fair Isle Knitting. Det betyder också att jag deltar i Nordic Colorwork Combined. Boken kom med posten igår från AdLibris och då blev det inte svårt att välja vilka vantar det skulle bli. Måste erkänna att det inte är någon tv-stickning precis, men jag kommer inte att titta på alla grenar. Bilden på vantarna kommer från boken. Det är åtta olika färger att hålla reda på. Få se om jag lyckas.


5 kommentarer:

  1. Oj..jösses vilka härligheter!Men en van vantstickerska som du fixar att sticka dem.Otroligt vackra.Ser fram emot att prova dem senare!
    Kram./Ella.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med sjalen! Jag har också en Mystic-sjal som ligger som ufo. Mystic Ice heter den om jag inte minns helt fel. Är på ledtråd tre av sex. Funderade faktiskt också på att ta fram den lagom till OS-stickningen, men är nog lite tveksam. Nu blev jag dock inspirerad, så vi får se :). Kram Linda

    PS. Läser också mer än jag kommenterar!

    SvaraRadera
  3. Så synd att du legat och hållit på den vackra sjalen.
    Vantarna blir en utmaning det håller jag med om eftersom det var 18 färger.
    Lycka till

    SvaraRadera
  4. Underbara vantar! Jag har inte bestämt om jag ska vara med i OS-stickningen, kanske ska jag också ta fram mina UFO:s? Kram

    SvaraRadera
  5. Så det finns fler som inte blivit klar med den där mystic-sjalen. Måste ta itu med den men inte i dag.
    Vantarna klarar du galant.
    Må gott

    SvaraRadera