torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År!

Så är vi framme vid årets sista dag. Ett år som innehållit två jubileer i form av guldbröllop och 75-årsdag och sedan min höftledsoperation. Allt har gått bra och nu ser vi fram mot vad som kommer att hända år 2010. Bland önskemålen finns en resa för KM och mig till Italien innan sommaren. Min bror har lovat att ställa upp som "assistent". Jag håller tummarna att resan ska gå att genomföra.

Det var både kallt och halt på hundpromenaden idag, men vackert igen nu när buskarna var rimfrostklädda. Tack och lov har det inte varit så mycket smällare i år. Theddy är inte skotträdd, men han tycker inte om ljudet utan skäller förskräckligt.

Vid nyår ska man avge nyårslöften, men löften är svåra att hålla. I stället får det bli några föresatser som jag ska försöka genomföra. Först gäller det att jag måste bli bättre på att uppdatera mina projekt på Ravelry och sedan måste jag ordna alla mina stickbeskrivningar i pärmar, så jag kan hitta det jag söker. Får nog räcka med det.

Nyårsafton ska KM, Theddy och jag fira i lugn och ro. Vid 12-slaget tittar vi på grannarnas fyrverkerier som vi ser från våra fönster.

ETT GOTT NYTT ÅR
önskar jag alla mina bloggbesökare

7 kommentarer:

 1. Gott nytt år önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Skönt att Theddy inte är skotträdd. Min dotters hund Wilma har suttit under soffan i flera dagar nu och hyper ventilerat. Ines bryr sig inte heller så mycket om smällare men tjuten från raketerna gillar hon inte. Som tur är bor vi långt ut och ganska ensamma så vi berörs inte så mycket av det här.
  Önskar dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt 2010! Vilka härliga planer du har. Det där med Ravelry borde jag också ge som löfte, men jag skippar det för löften tycks vara till för att brytas.

  SvaraRadera
 4. Happy New Year and all the best in 2010 - from Canada!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år!

  Jag håller tummen för att ni kommer i väg till Italien.
  Bättre med uppdateringar på Ravelry skulle jag också vilja göra men det är svårt även om viljan finns.

  Kram
  Boel

  SvaraRadera