onsdag 23 december 2009

Besök av tomtenisse


När jag häromkvällen tittade ut i trädgården fick jag syn på en liten varelse, som lugnt satt på en snöklädd gren i buskaget. Han var inte alls skygg, utan lät mig hämta kameran och ta en bild av honom. Både han och jag vill önska alla som tittar in på min blogg En riktigt skön julhelg.

This little fellow I found in my garden the other evening. Both he and I would like to wish all my visitors A very nice Christmas.

Min bror och svägerska kommer i morgon för att fira julen med KM och mig. Litet god julmat, något bra tv-program och för min del några varv med stickorna kommer att blandas med hundpromenader, så det blir säkert en lugn och skön jul.

Min grannes dotterdotter E har kommit från Nya Zeeland för att fira jul och nyår hos mormor. Hon älskar Theddy och det är ömsesidigt. Så i måndags och tisdags var hon redo för att gå ut med Theddy och mig på morgonpromenaden. Tyvärr hade jag ingen kamera med, så jag får vänta med att ta någon bild till morgondagens promenad. För säkerhets skull har jag redan lagt kameran i jackfickan. I morgon blir det också en bild på Johannas julkalender, när vi fått sista ledtråden.

6 kommentarer:

 1. Önskar Dig och de dina en skön julhelg! Kram från Kine

  SvaraRadera
 2. Önskar dig också en God Jul!

  SvaraRadera
 3. En riktigt God Jul önskar jag dig och km.

  SvaraRadera
 4. God Jul och ha det bra från Koftan

  SvaraRadera
 5. En riktigt God jul vill jag önska dig.Tur att det inte slutade värre när du föll i halkan.Sjalen är jättefin,jag har visst inte varit inne och läst bloggar på några dagar,det har varit lite mycket att göra,men nu ska jag ta det lugnt i över en vecka.

  SvaraRadera
 6. God Jul och Gott Nytt År :-)

  SvaraRadera