lördag 21 november 2009

Julmarknadsdagar

Så underbart att få se solen i två hela dagar. Man blir så glad till sinnet. Det har säkert bidragit till att vi har haft många besökare på julmarknaden i Styrstadgården. Många har som tradition att komma dit en av dagarna och det är trevligt att träffa bekanta. Det är också mycket roligt att vara där och träffa de andra hantverkarna/utställarna. Har fått sälja två par vantar, några muddar och grytlappar. Det märks att stickning är populärt just nu, då många av utställarna har stickade alster till försäljning. Konkurrensen blir givetvis hård och många tycker att mina vantar är fina, men kanske i "dyraste" laget. Tråkigt nog har inte G:s fina grytlappar och handdukar haft någon försäljningsframgång. Lovade att visa bilder på G:s grytlappar och handdukar. Motiven är applicerade för hand med mycket små stygn och väldigt dekorativa.

Så här såg vårt bord ut i torsdags när vi hade gjort det i ordning.

Ett STORT TACK till G för att du avlöste mig fredag och lördag eftermiddag. Det var skönt att få komma hem litet tidigare och vila höften.

I morgon är det sista dagen och då har vi öppet klockan 12 - 16. Håller tummarna för att vädret håller i sig och att vi får litet sol också på söndagen.

2 kommentarer:

  1. Bordet är jättefint, men så synd att det inte gick så bra med försäljningen. Förhoppningsvis kanske de kommer in igen idag och köper efter att tänkt igenom lite.

    SvaraRadera
  2. Här fick vi bara se solen en dag,i lördags.Fina saker det fanns på ert bord.

    SvaraRadera