måndag 26 oktober 2009

Litet av varje

Har inte varit så flitig med bloggandet efter operationen. I fredags kände jag mig inspirerad att skriva litet och vad händer då. Fel på Internet och telefonen helt "död". Vid kontakt med mina grannar fick jag veta att det förmodligen var en telekabel som grävts av och att det drabbat hela vårt område. Efter felanmälan fick vi besked att det kunde ta 3-5 arbetsdagar innan det kunde åtgärdas. Så här har varit tyst hela helgen. Som tur var hittade man felet idag på förmiddagen och nu fungerar allt igen.

Måste fortfarande få hjälp med Theddys morgonpromenader. Tidigare har han haft svårt att gå ut med någon annan än matte, men nu har han helt accepterat att det är olika som går ut med honom. I lördags var det Johanna som höll i kopplet och en aning blöta var de när de kom hem.

Ett stort tack till Lennart, Britt-Marie, Marianne, Claes och Johanna för all hjälp.

Måste erkänna att jag för närvarande har "pippi" på vantar. Tycker det är så fantastiskt roligt att blanda mönster och färger och så här ser det senaste paret ut. Par nummer 12 är redan halvfärdiga.

Must admit that for the moment I have a craze for mittens. It is so much fun to combine the patterns and the colours and below is my latest pair. Pair number 12 are already half finished.

6 kommentarer:

 1. En eloge till dina goa vänner som tar morgonpromenaderna åt er:)

  SvaraRadera
 2. Thanks for the update on the number of mittens - love them all.

  SvaraRadera
 3. Verkligen härliga vänner du (ni) har som ställer upp när det behövs.
  Jag gillar också att sticka vantar och gärna med mycket mönster och färger. Jättefint mönster du gör.

  SvaraRadera
 4. Ja vad gjorde man utan vänner! Superfina vantar!

  SvaraRadera
 5. Ett gammalt ordspråk säger "små sår och fattiga vänner ska man inte förakta". Tycker nog inte man ska förakta några vänner. Riktiga vänner är en rikedom man ska förvalta väl. Dom är en rikedom som inte förtär utan berikar livet.
  Underbara vantar.
  Må gott

  SvaraRadera
 6. Det är så skönt se att du är i så god form!

  Härligt att du har så snälla vänner, och att Theddy tycker det med...

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera