tisdag 15 september 2009

Färdigstickat och liten lapptäcksträff

Den här veckan har ett par vantar och ett par sockor (årets första), som är Stickameras septembersocka, blivit färdigstickade.
Eftersom jag har haft ont i min höft under en längre tid, har jag inte orkat fortsätta med den "lilla lapptäcksgruppen". Vi är 5-6 damer som under flera år träffats några gånger per termin hos Minneva och gjort litet olika projekt. För att inte helt tappa kontakten träffades vi idag över en kopp kaffe på Vetekornet. Tyvärr saknades G som också ska opereras den här veckan. Vi hade en trevlig pratstund och vi bestämde att vi ska träffas igen i början av 2010 för att diskutera om vi ska fortsätta med gruppen och hitta något lämpligt projekt att göra.
I morgon är det dags för en heldag på ortopeden på Vrinnevisjukhuset. Jag ska ta prover och EKG, prata med läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Har laddat med både stickning och en bok. Jag ska till avd. 9 och räknar med att jag kommer att träffa Kine, som opererade sitt knä där igår. Känns litet pirrigt ju närmare operationen det kommer. Har nu fått besked att KM ska vara på Cedersborg, där han var på växelvård för 2 år sedan. Inte så roligt ställe, men fördelen är att man har rehabgymnastik där, så han inte behöver göra uppehåll med träningen under veckorna han är där.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina vantar och mönstret på strumporna är så fint. Alla gör så fina strumpor och jag är så kass på det. Vet inte om det är oviljan att göra just strumpor som ligger bakom. :D
  Hoppas det går bra för dig idag, så det ordnar sig för dig och din höft snart.

  SvaraRadera
 2. Lycka till imorgon Metta!
  Jättefina vantar, jag vill oxå lära mig att sticka med två färger.. Gissar det bara är övning, övning och övning som gäller...

  SvaraRadera
 3. Så fina strumporna blev och vantarna är underbara! Lycka till imorgon, jag ska tänka på dig! Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jag håller också med att det är fina vantar! Hoppas att det gick bra idag, och jag misstänker att du fick en del sticktid också.

  SvaraRadera
 5. Underbart vackra vantar!
  Lycka till med operationen!
  Kicki

  SvaraRadera