torsdag 16 juli 2009

Stickning och musik /Knitting and music

Börjar med att tacka för alla fina kommentarer till mitt föregående inlägg. Tycker själv att sjalen blir mycket vacker och är mycket trevlig att sticka. Det är en KAL, dvs Knit-A-Long, uppdelad i 6 delar med en del per vecka. En speciell Yahoo-grupp finns tillgänglig för medlemmarna i Sticka. Nu återstår 2 delar och del 5 har jag precis printat ut. Ingen ökning av maskantalet utan del 5 fortsätter med 320 maskor i ytterligare 42 varv.

Thank you for all the nice comments to my previous post. I also think the shawl is beautiful and very nice to knit. It is a KAL in 6 parts especially for members in Sticka. I have knitted 4 parts and has just printed out part 5, so I can start knitting tomorrow .

Vädret idag var perfekt för stick-café på Gubbens, där Kine, Britt-Marie och jag fick en jättefin stickstund samtidigt som vi fick lyssna på jazzmusik och sång, framförd av en grupp mycket duktiga ungdomar från en av stadens musikklasser. Musik helt i min smak.

The weather today was perfect for a knitting-café in Gubben´s Garden, where Kine, Britt-Marie and I could listen to jazz-music while knitting. A group of very talented young people from one of the music classes were playing and singing music that I like.

4 kommentarer:

 1. Så härligt det lät. Kul att ni är några som träffs och gör sådant tillsammans. Jag har just gått med i sticka. Fick alla inloggningsuppgifter idag på mailen så jag har inte tittat ännu på allt som finns. Låter ju lovande med stickgrupper där också.
  Hoppas du får en fin dag idag också.

  SvaraRadera
 2. Så fin sjal och stick ute på cafe är ju underbart! Har aldrig gjort det men det känner jag!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst var det en fin eftermiddag! Härligt med så aktiva och trevliga ungdomar! Sjalen beundrade jag också.../Kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt det verkar med stickcafé ute så där när vädret tillåter. Lite musik till är väl inte fel.
  Må gott

  SvaraRadera