torsdag 16 juli 2009

Del 4 klar

Har nu stickat del 4 på Den blomstertid. Trots att jag nu har 320 maskor på stickan har det gått mycket bra den här veckan och jag är redo för del 5 i morgon. Kunde sticka på sjalen i går eftermiddag när vi satt i trädgården under parasollet och samtidigt lyssnade på Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden".Idag är det stick-café. Frågan är bara var ska vi vara: Vetekornet eller Gubbens? Ännu skiner solen, men det kan ju snabbt ändra sig. Vid ostadigt väder är det givetvis säkrare med Vetekornet. Nu på sommaren är vi ju inte så många deltagare, men det är alltid trevligt att träffas en stund.

8 kommentarer:

 1. Så nydelig sjalet ditt blir! Flere og flere masker for hver del... Skal bli kjekt å se det ferdig!
  Ha en forsatt fin sommer!

  SvaraRadera
 2. What are you knitting? It's very pretty.

  And you have inspired me to try knitting mittens in two colours. I can't show you my work yet because they are meant for a knitting friend. Thank you for helping me be brave and try something new.

  SvaraRadera
 3. Såg din sjal idag, jättefin! Jag har både garn och pärlor - få se om jag sätter igång jag också. Vi hade det trevligt på caféet idag där ungdomar underhöll med lite jazz och sång!

  SvaraRadera
 4. Så fin den är. Är ni flera som stickar den så som vi stickade koftan tillsammans, eller är det olika etapper på sjalen i mönstret?Tack snälla du för din gulliga kommentar, det värmde ska du veta.

  SvaraRadera
 5. That colour will look lovely on you!

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk sjal! Den är verkligen vacker och ett härligt mönster. Beundrar alla som stickar så vackra spetsmönster.//BiZen

  SvaraRadera
 7. Så fin den ser ut att bli den sjal! Visst är den bra Milleniumserien?!?

  SvaraRadera
 8. Sjalen ser bara mer och mer lockande ut.Jag har nystat upp blått merinosilke och plockat fram pärlor,snart börjar jag också.

  SvaraRadera